Χωρίς προβλήματα για το πρώτο τρίποντο οι Περιστεριώτες

Χωρίς προβλήματα για το πρώτο τρίποντο οι Περιστεριώτες

Gazzetta team
Χωρίς προβλήματα για το πρώτο τρίποντο οι Περιστεριώτες

bet365

Με αμείωτο ρυθμό και χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ατρομήτου ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την ΑΕΛ στην Λάρισα, εκεί όπου οι Περιστεριώτες θα παλέψουν για την πρώτη τους νίκη.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Χέρτα – Αθλ. Μπιλμπάο. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Μετά από τρεις ισοπαλίες στις ισάριθμες αγωνιστικές της SuperLeague ο Ατρόμητος θέλει να πετύχει και την πρώτη του νίκη, η οποία θα τον βοηθήσει να ανέβει και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα. Οι Περιστεριώτες φιλοξενούνται την Κυριακή από την ΑΕΛ στην Λάρισα και ο Νταμίρ Κάναντι προετοιμάζει την ομάδα του χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, καθώς έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. Όσον αφορά το πρόγραμμα, άρχισε με προθέρμανση και ασκήσεις φυσικής κατάστασης και συνεχίστηκε με ασκήσεις με μπάλα σε μικρό χώρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα