Ανανέωσε μέχρι το 2022 ο Μαρσέλο!

Ανανέωσε μέχρι το 2022 ο Μαρσέλο!

Κώστας Ζάλιαρης
Ανανέωσε μέχρι το 2022 ο Μαρσέλο!

bet365

Την επέκταση του συμβολαίου του στη Ρεάλ Μαδρίτης γι' άλλα πέντε χρόνια υπέγραψε ο Μαρσέλο, όπως γνωστοποίησε η ομάδα το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Σαχτάρ Ντόνετσκ – Νάπολι με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Ο Βραζιλιάνος μπακ, εκ των πολυτιμότερων στελεχών της «βασίλισσας» και των πλάνων του Ζινεντίν Ζιντάν, έγινε γνωστό πως υπέγραψε νέο συμφωνητικό με τους «μερένγκες» μέχρι και το 2022, έχοντας μετακινηθεί από την πατρίδα του, τη Βραζιλία, στην Ισπανία, το 2007.

Μάλιστα, σε πρόσφατο κείμενό του στην ιστοσελίδα «The Players Tribune» είχε τονίσει πως όταν του είπαν να ταξιδέψει στη Μαδρίτη για να μιλήσει με τη Ρεάλ, θεωρούσε ότι απλά θα έκανε μια κουβέντα κι όταν έφτασε στο «Μπερναμπέου», τον περίμενε έτοιμο συμβόλαιο και παρουσίαση στους εκπροσώπους του Τύπου!

Έχοντας πανηγυρίσει από τότε τρία Champions League, τέσσερα πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα Ισπανίας, 3 Super Cup Ισπανίας, 2 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων και 3 Super Cup Ευρώπης, ετοιμάζεται για τις νέες επιτυχίες τα επόμενα πέντε χρόνια...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα