Τελειώνει με Πάους και ανακοινώνει τον επόμενο η ΑΕΛ

Τελειώνει με Πάους και ανακοινώνει τον επόμενο η ΑΕΛ

Gazzetta team
Τελειώνει με Πάους και ανακοινώνει τον επόμενο η ΑΕΛ

bet365

Οι συζητήσεις για την λύση του συμβολαίου του Αντρέ Πάους συνεχίζονται, όπως και αυτές για τον αντικαταστάτη του Ολλανδού. Στην ΑΕΛ πάντως κοιτάζουν και στην εγχώρια αγορά.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Σαχτάρ Ντόνετσκ – Νάπολι με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Η αλήθεια είναι πως λίγοι δεν περίμεναν την εξέλιξη με τον Αντρέ Πάους. Η ΑΕΛ δεν είχε και την καλύτερη δυνατή εικόνα στα τρία ματς που έδωσε και ναι μεν οι αντίπαλοί της ήταν δυνατοί και μιλάμε για τους Ολυμπιακό και ΑΕΚ, αλλά από την άλλη οι «βυσσινί» ήταν το λιγότερο κακοί. Έτσι ο Αλέξης Κούγιας αποφάσισε να αλλάξη τεχνικό, κάτι που άλλωστε έγινε γνωστό και με σχετική ανακοίνωση.

Για να έρθει όμως ο νέος που παρότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ είπε πως θα είναι ξένος, δεν αποκλείεται να είναι και Έλληνας, ειδικά όσο περνάνε οι μέρες, θα πρέπει πρώτα να λυθεί το συμβόλαιο με τον Ολλανδό. Ο Πάους ακόμα δεν έχει συμφωνήσει, κάτι που λογικά θα γίνει τις επόμενες ημέρες, ίσως και σήμερα και άμεσα θα έχουμε και ανακοινώσεις για τον αντικαταστάτη.

Το σίγουρο πάντως είναι πως στην ΑΕΛ ψάχνουν ένα πρόσωπο που να μπορέσει να εμπνεύσει τους παίκτες, να τους ανεβάσει την ψυχολογία και να αλλάξει την κακή έως τώρα εικόνα της ομάδας, ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα