Κάποιος να σπρώξει τους δείκτες του ρολογιού!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Κάποιος να σπρώξει τους δείκτες του ρολογιού!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα ξεμπέρδεψε από νωρίς με το μπάσκετ, επικεντρώθηκε στο ποδοσφαιρικό κουπόνι και καθώς μοιράζεται με το gazzetta τις επιλογές του, κοιτάζει σαν χαμένος το ρολόι τοίχου περιμένοντας την έναρξη του Champions League!

Καλησπέρα φίλοι μου!

Τι αγωνία κι αυτή κάθε χρόνο τέτοιες μέρες... Λες και είναι έτσι προγραμματισμένος ο ανθρώπινος νους να περιμένει τα παιχνίδια του Champions League όπως τα παιδιά τα δώρα τους. Κι αν δεν σας συμβαίνει, μετά χαράς πείτε με τρελό!

Διαβάσαμε και μπάσκετ, τα είπαμε από το πρωί για τις αναμετρήσεις των προημιτελικών του Eurobasket και τώρα... μπάλα! Γιατί καλώς ή κακώς, όταν λες "μπάλα", εννοείς μια, με όλο το σεβασμό βέβαια και στους μπασκετικούς φίλους μου.

Πάμε λοιπόν...

Στο «Γ.Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός ξέρει πως τα ματς με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι τα... must-win έχοντας τις Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους στον όμιλό του. Οι Πειραιώτες προέρχονται μεν από το κακό αποτέλεσμα στην Ξάνθη (1-1), όμως ο Χάσι ξέρει πολύ καλά ότι ουδεμία σημασία έχει πλέον εκείνο το ματς μπροστά σε αυτό με τους Πορτογάλους. Στο 1,83 η απόδοση που προσφέρει η Bwin για draw no bet με στήριξη στη νίκη των «ερυθρολεύκων».

Η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί τη Γιουβέντους στην Καταλονία και το περσινό πάθημα, αν και δεν έδειξε ούτε για μια στιγμή στα δύο παιχνίδια με τους Ιταλούς, πως μπορούσε να προκριθεί, δεν το έχει ξεχάσει. Οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να εκμεταλλευτούν τη φόρα από το 5-0 επί της Εσπανιόλ στο πρωτάθλημα, αν και το ματς με τη «Γηραιά Κυρία», με την απόδοση της Bwin για να καλύψουν οι Καταλανοί διαφορά ενός τέρματος στο χάντικαπ, εντοπίζεται στο 2,55 για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Στο Λονδίνο, η Τσέλσι φιλοξενεί την άπειρη Καραμπάκ και εννοείται ότι έχει μεγάλη ευκαιρία να κάνει θετικό ξεκίνημα στην επιστροφή της στη διοργάνωση. Στα τέσσερα ματς πρωταθλήματος, το μοναδικό που ξέφυγε στο σκορ λόγω και της κατάστασης που είχε διαμορφωθεί, ήταν αυτό της πρεμιέρας με τη Μπέρνλι και έκτοτε η ομάδα του Κόντε παίρνει αυτό που θέλει δίχως ξεσπάσματα στο σκοράρισμα. Στο 1,90 η απόδοση της Bwin για νίκη των «μπλε» και να μην ξεπεραστούν τα 3,5 τέρματα στο αποψινό ματς. Οι Αζέροι από την πλευρά τους, σε εννέα φετινά ματς σε πρωτάθλημα και προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ, μόλις δύο φορές έχουν ξεπεράσει αυτό τον αριθμό τερμάτων στο σύνολο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα