Απόλλων Σμύρνης: Προεδρικά «μπράβο»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Απόλλων Σμύρνης: Προεδρικά «μπράβο»

bet365

Παναγιώτης και Έκτορας Μονεμβασιώτης συνεχάρησαν την ομάδα τόσο για το βαθμό της ισοπαλίας όσο και για τον τρόπο με τον οποίο έπαιξαν κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

O βαθμός της ισοπαλίας γέμισε χαρά και αισιοδοξία την οικογένεια του Απόλλωνα Σμύρνης. Μετά το τέλος του ματς, ο Παναγιώτης κι ο πρόεδρος της ομάδας Έκτορας Μονεμβασιώτης κατέβηκαν στα αποδυτήρια για αν συγχαρούν τους παίκτες.

Εκεί μοίρασαν «μπράβο» στον Άκη Μάντζιο, στους συνεργάτες του και στους παίκτες. Φυσικά, κίνηση που την είχαν ανάγκη άπαντες δεδομένου και του δύσκολου ματς που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό. Ένα ματς πο κλείνει ένα καρέ πολύ δύσκολου προγράμματος. Με δύο εκτός έδρας ματς σε Ατρόμητο και Πανιώνιο, ενώ ακολούθησε το εντός με τον ΠΑΟΚ και μετά με τους «πράσινους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα