Ντάσιος στο gazzetta.gr: «Με 11 παίκτες μπορούσαμε και τη νίκη με ΠΑΟΚ»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ντάσιος στο gazzetta.gr: «Με 11 παίκτες μπορούσαμε και τη νίκη με ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Γιώργος Ντάσιος τόνισε στο gazzetta.gr, ότι με 11 παίκτες ο Απόλλων Σμύρνης θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη, ενώ στάθηκε στο ματς με τον Παναθηναϊκό που έρχεται.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Σέλτικ – Παρί Σ. Ζ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι με τον ΠΑΟΚ, παίζοντας από το 32' με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Χουάρες. Ωστόσο, η ομάδα του Άκη Μάντζιου έπαιξε έξυπνα, ήταν πολύ καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο και πήρε έναν σημαντικό βαθμό ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Γιώργος Ντάσιος, ήταν εκ των κορυφαίων και μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε από τη μεικτή ζώνη της Ριζούπολης στο gazzetta.gr για το πως η ομάδα του κατάφερε να μη δεχτεί γκολ. Παράληλα τόνισε ότι με 11 παίκτες η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, ενώ στάθηκε και στο ματς με τον Παναθηναϊκό την επόμενη αγωνιστική.

Οι νίκες των Λαμία-Κέρκυρα σας πρόσθεσε άγχος δεδομένου ότι είναι δύο ομάδες που έχετε κοινό στόχο, την παραμονή;

«Εμείς δεν κοιτάζουμε τις άλλες ομάδες, παρά μόνο τη δική μας. Ερχόμασταν από δύο αποτελέσματα που δεν ήταν τόσο καλά, γιατί στον Ατρόμητο περιμέναμε κάτι παραπάνω, ενώ στον Πανιώνιο δεν ήμασταν τόσο καλοί. Σήμερα δείξαμε έναν τελείως διαφορετικό χαρακτήρα, αν και μείναμε νωρίς με 10 παίκτες. Παίξαμε από την αρχή για τη νίκη και αν ήμασταν 11 θα την κάναμε».

Ο ΠΑΟΚ μετά την αποβολή μπλοκαρίστηκε; Είδαμε την ομάδα σας να παίζει σα να μην υπάρχει αριθμητικό μειονέκτημα.
«Κάποιες φορές αυτό λειτουργεί διαφορετικά. Δηλαδή, μπορεί ο ΠΑΟΚ να χαλάρωσε και εμείς να πεισμώσαμε. Φάνηκε όμως ότι και με 11 παίκτες ήμασταν σωστά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο, κλείσαμε καλά τον αντίπαλο. Όταν παίζει ο άλλος με παίκτη παραπάνω θα δεχτείς και πίεση, αλλά και στο τέλος που είχε ανοιχτεί ο ΠΑΟΚ θα μπορούσαμε να πετύχουμε και ένα γκολ, αλλά νομίζω ότι το "Χ" είναι δίκαιο».
Είσαι από τους λίγους παίκτες που έμειναν στην ομάδα από το περσινό ρόστερ. Πιστεύεις ότι ακόμη χρειάζεται χρόνος για να «δέσετε» ως ομάδα;
«Σαφώς χρειάζεται χρόνος. Υπάρχουν τόσοι διαφορετικοί χαρακτήρες από τόσες διαφορετικές χώρες και χρειάζεται υπομονή,. Στη συνέχεια θα πάμε πολύ καλύτερα και όσα δουλεύουμε θα βγουν στους αγώνες. Εμείς πιστεύουμε στον εαυτό μας και στο τέλος θα δικαιωθούμε».
Τώρα έρχεται ο Παναθηναϊκός. Πως να περιμένουμε τον Απόλλωνα;
«Έρχεται ο Παναθηναϊκός, δυστυχώς, από ένα άσχημο αποτέλεσμα. Θα είναι πιο δύσκολο το εν λόγω ματς, έχει την πίεση, θα παίξει καθαρά για τη νίκη αλλά αν εμείς παίξουμε έξυπνα και δείξουμε τα στοιχεία που βγάλαμε σήμερα θα μποροέσουμε να φύγουμε με κάτι καλό από αυτό το ματς».
Ακόμη είναι πάρα πολύ νωρίς, αλλά είστε μια ομάδα που θα κυνηγήσει την παραμονή. Πόσο δύσκολο θα κάνει το έργο σας το γεγονός ότι βλέπουμε ομάδες με τον ίδιο στόχο με εσάς να κόβουν βαθμούς από τους «μεγάλους»;
«Είναι αρχή και βλέπουμε ότι όλοι ψάχνουνται ακόμη. Και ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός κι ο ΠΑΟΚ έχασαν βαθμούς. Θεωρώ ότι θα υπάρξουν εκπλήξεις, εμείς θα πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να μαζεύουμε ακόμη και τον έναν βαθμό. Να μην κοιτάμε τους άλλους».
Είσαι από τους πιο παλιούς παίκτες στη Super League, αλλά βλέπουμε να παίζεις σα να είσαι 20 ετών. Υπάρχει κάποιο μυστικό;
«Μυστικό δεν υπάρχει. Μυστικό είναι η καλή προπόνηση κι η καλή ζωή. Όποιος κάνει αυτά μπορεί να διατηρηθεί και να παίζει σε υψηλό επίπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα