Τοποθέτηση και κάλεσμα στον κόσμο!

Τοποθέτηση και κάλεσμα στον κόσμο!

Τοποθέτηση και κάλεσμα στον κόσμο!

Στο τέλος της εβδομάδας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναμένεται να τοποθετηθεί με γραπτή του δήλωση, ενώ άμεσα θα κάνει κάλεσμα με εκδηλώσεις στον απλό κόσμο της ομάδας και σε επιφανείς φίλους του συλλόγου.

Ποιος θα περάσει πρώτος τη γραμμή τερματισμού; Δοκίμασε την τύχη σου και διεκδίκησε ένα Opel Adam και πολλά ακόμα πλούσια δώρα (21+)!

Η απάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μέσω instagram και το... άνοιγμα των χαρτιών του για την πρόθεση συμμετοχής στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεσήκωσαν τον κόσμο του «τριφυλλιού». Τις τελευταίες ώρες όλοι κινούνται σε ρυθμούς... Γιαννακόπουλου και ο ίδιος είναι έτοιμος να μιλήσει αναλυτικά για το πλάνο του, καλώντας τον κόσμο να αγκαλιάσει την πρωτοβουλία του για τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, μέχρι το τέλος της εβδομάδας  ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ αναμένεται με γραπτή του δήλωση να αναλύσει το πλάνο του, το οποίο είναι στη βάση του PAO Foundation. Στο εν λόγω πρότζεκτ είχε αναφερθεί πριν δύο μήνες. Ευρύτερος στόχος του είναι η δημιουργία ενός Παναθηναϊκού οργανισμού που θα λειτουργεί στα επίπεδα που αρμόζει στον σύλλογο και θα είναι αυτοχρηματοδοτούμενος και αυτόφωτος, ώστε να μην χρειάζεται κανέναν... Γιαννακόπουλο και κανένα ισχυρό πορτοφόλι γενικότερα προκειμένου να εξασφαλίσει την πρέπουσα λειτουργία του.

Σε αυτή τη δήλωση, αναμένεται να κάνει και ένα διπλό κάλεσμα. Το πρώτο θα αφορά τον απλό κόσμο του Παναθηναϊκού, τον οποίο θέλει συμπαραστάτη στη νέα προσπάθεια. Η εκδήλωση που σχεδιάζει αναμένεται να γίνει πιθανότατα στο ΟΑΚΑ. Το δεύτερο, θα αφορά τους επιφανείς φίλους της ομάδας, σε μία συνάντηση που θα γίνει προκειμένου ο Γιαννακόπουλος να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις αυτών που μπορούν να σταθούν ως συμπαίκτες στο φιλόδοξο εγχείρημα, προκειμένου να σχεδιάσει διεξοδικά την επόμενη μέρα...

Best of internet