Βερόνα – Φιορεντίνα 0-5

Gazzetta team
Βερόνα – Φιορεντίνα 0-5

bet365

Επειτα από δύο ήττες και μεγάλη πίεση, η Φιορεντίνα πέρασε με το εκπληκτικό 0-5 από τη Βερόνα. Νίκες για Αταλάντα, Κάλιαρι, Ουντινέζε.

Ηταν η βαριά τριάρα από την Ιντερ στην πρεμιέρα, για ν' ακολουθήσει και δεύτερη αποτυχία εντός με την Σαμπτνόρια. Η πίεση για τον Στέφανο Πιόλι και την ομάδα του ήταν τεράστια με το ξεκίνημα. Πρόκειται όμως για καινούργια προσπάθεια με μεγάλες αλλαγές και θα χρειαστεί καιρός, ώστε να μονταριστεί η Φιορεντίνα. Ωστόσο, σε αυτή την έξοδο στο «Αντόνιο Μπεντεγκόντι» έριξε μία τρελή αναπάντητη πεντάρα (0-5) στην Βερόνα και εμφάνισε επιθετικές αρετές.

ΜΑΥΡΟ ή ΚΙΤΡΙΝΟ; Δήλωσε συμμετοχή και διεκδίκησε ένα Opel Adam! Live the action (21+)!

Κορυφαίος ήταν ο Τερό, που στο 10' έβαλε και το πρώτο του με τους Βιόλα με πέναλτι. Νωρίτερα είχε ανοίξει λογαριασμό και ο Σιμεόνε με εξ επαφής πλασέ (3'). Στο 24' ο Αστόρι με κοντινό σουτ έκανε το 0-3 και στο 62' ο Βερετού το καρέ με τρομερή εκτέλεση φάουλ. Οι γηπεδούχοι που έχουν ένα βαθμό σε τρεις αγωνιστικές, δεν έβγαλαν καμία αντίδραση και έφαγαν και το πέμπτο στο 90' από τον Ζιλ, γνωρίζοντας εκτός από την έκτη διαδοχική ήττα από τη Φιορεντίνα και έναν ιστορικό διασυρμό στο σπίτι τους.



Πρώτη νίκη για Αταλάντα
Υστερα από δύο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές, η Αταλάντα πήρε την πρώτη της νίκη στην Serie A και μάλιστα με ανατροπή. Σε ένα ματς το οποίο έγινε για σημαντικό διάστημα υπό βροχή, η ομάδα του Τζανπιέρο Γκασπερίνι βρέθηκε να χάνει στο 27’ όταν ο Λιρόλα έφυγε από δεξιά και γύρισε στον Σένσι, ο οποίος πλάσαρε στην κίνηση και έκανε το 0-1, κόντρα στην ροή του αγώνα. Η Αταλάντα ήταν καλύτερη και συνέχισε να είναι και ισοφάρισε στο 35’ με το αριστερό σουτ του Κορνέλιους εκτός περιοχής. Το 1-1 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους και διατηρήθηκε για αρκετή ώρα στο δεύτερο, όμως ο Πετάνια στο 78’ σκόραρε διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 και χαρίζοντας τους πρώτους τρεις βαθμούς στην La Dea.

Νίκη στο... κόκκινο η Ουντινέζε
Σε ματς που είχε δύο αποβολές, μία για κάθε ομάδα η Ουντινέζε επιβλήθηκε με 1-0 της Τζένοα, φτάνοντας στην πρώτη νίκη της σεζόν. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, άνοιξαν το σκορ στο 15’ με τον Γιάντκο να παίρνει το ριμπάουντ και να κάνει από κοντά το 1-0, ενώ έχασαν και άλλες ευκαιρίες στη συνέχεια. Στο 37’ ο Μπερτολάτσι αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για την Τζένοα, με τις αριθμητικές ισορροπίες να αποκαθίστανται στο 79’, όταν ο Πετσέλα, που βρισκόταν στο γήπεδο για 5’, αποβλήθηκε για την Ουντινέζε. Ήταν, όμως, πολύ αργά για να μπορέσουν να αντιδράσουν οι Γενοβέζοι.

Εγκαίνια με νίκη η Κάλιαρι
Η Κάλιαρι αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη «Σαρντένια Αρένα» και ξεκίνησε με νίκη 1-0 επί της Κροτόνε. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια, έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Παβολέτι στο 24’ και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 33’ με τον Σάου. Οι νησιώτες ήταν καλύτεροι μέχρι το τέλος, έχασαν τις καλύτερες ευκαιρίες, αλλά τίποτα δεν άλλαξε.

 

SERIE A Τελευταία Νέα