Φράιμπουργκ - Ντόρτμουντ 0-0

Gazzetta team
Φράιμπουργκ - Ντόρτμουντ 0-0

bet365

Η Ντόρτμουντ δεν κατάφερε να ανοίξει την άμυνα της Φράιμπουργκ, παίζοντας με παίκτη παραπάνω από το 27' και υπέστη την πρώτη απώλεια της σεζόν. Μεγάλες νίκες για Άουγκσμπουργκ, Άιντραχτ και Μάιντς.

Πρώτη απώλεια στη σεζόν για την Ντόρτμουντ, που κόλλησε στο 0-0 με τη Φράιμπουργκ. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να παίζουν με 10 παίκτες από το 27’, όταν ο Ραβέ αποβλήθηκε για πολύ επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Σμέλτσερ, με τον διαιτητή να συμβουλεύεται το VAR και να κάνει την κίτρινη κόκκινη. Οι Βεστφαλοί ήταν καλύτεροι πριν την αποβολή, κυριάρχησαν και στη συνέχεια.

ΜΑΥΡΟ ή ΚΙΤΡΙΝΟ; Δήλωσε συμμετοχή και διεκδίκησε ένα Opel Adam! Live the action (21+)!

Είδαν, όμως, τη Φράιμπουργκ να παίζει με έντεκα παίκτες στην περιοχή της και δυσκολεύτηκε πάρα πολύ. Αυτό που έπαιξε η ομάδα του Στράιχ δεν ήταν ποδόσφαιρο, αλλά και αυτό που έδειξαν οι παίκτες του Μπος ήταν απαράδεκτο. Χωρίς έμπνευση, δεν μπορούσαν να αλλάξουν ούτε μία πάσα στην περιοχή, δεν βρήκαν τις ατομικές ενέργειες και οι καθαρές ευκαιρίες μέχρι το τέλος ήταν ελάχιστες. Το γκολ ήρθε για την Μπορούσια στο 80΄ σε αμφισβητούμενη φάση, όταν ο Κόρτους είχε σφυρίξει φάουλ νωρίτερα στον Παπασταθόπουλο, με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Φράιμπουργκ (Κρίστιαν Στράιχ): Σβόλοβ, Κίμπλερ, Λίνχαρτ, Σογιουντσού, Γκίντερ, Σιέρο (43’ Φραντς), Αμπράσι, Τερατσίνο (89’ Στέντσελ), Ραβέ, Χάμπερερ, Κλάιντινστ (65’ Νίντερλεχνερ)

Ντόρτμουντ (Πέτερ Μπος): Μπούρκι, Πίσεκ, Παπασταθόπουλος, Μπάρτρα (18’ Τοπράκ), Σμέλτσερ (31’ Ζαγκαντού), Σαχίν, Γκέτσε (79’ Γιαρμόλενκο), Κάστρο, Πούλισιτς, Φίλιπ, Ομπαμεγιάνγκ

Πολυβόλο Φινμπόγκασον!
Αν η Αουγκσμπουργκ θέλει να είναι και την επόμενη σεζόν στη Bundesliga, θα χρειαστεί πολλά γκολ από τον Ισλανδό φορ. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είναι ουσιαστικά ο μόνος που σκοράρει για τους Βαυαρούς και αυτό το κατάλαβε και η Κολωνία, στην οποία έβαλε τρία. Και έτσι, με το χατ-τρικ του «Φίνμπο», η Αουγκσμπουργκ επικράτησε με 3-0 και πανηγύρισε την πρώτη της φετινή νίκη. Το ματς βασικά είχε κριθεί από το πρώτο 45λεπτο, αφού το σκορ ήταν στο 2-0 από τα γκολ του Φινμπόγκασον στο 22' και στο 32' (πεν.). Η Κολωνία ήθελε να ξαναμπεί στη διεκδίκηση αποτελέσματος αλλά δεν τα κατάφερε ποτέ και στο 94' ο Ισλανδός φορ, ο οποίος είχε και δοκάρι στο 75', ολοκλήρωσε το show διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Πρώτη νίκη για Μάιντς
Η Μάιντς πέτυχε την πρώτη της νίκη και πήρε τους πρώτους της βαθμούς στη φετινή Bundesliga μετά την εντός έδρας νίκη με 3-1 σε βάρος της Λεβερκούζεν, η οποία έμεινε στον έναν πόντο ύστερα από τρεις αγωνιστικές. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 22' με διαγώνιο σουτ του Κορ μέσα από την περιοχή αλλά η Μάιντς ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με το όμορφο γυριστό του Μούτο ύστερα από σέντρα από αριστερά (1-1). Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι πέτυχα ακόμα δύο γκολ καθαρίζοντας τη νίκη. Στο 57' ο Λένο άργησε να αντιδράσει στη στημένη φάση και ο Ντιαλό με κεφαλιά έκανε το 2-1, ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Σερντάρ με σουτ έπειτα από τραγική λειτουργία της άμυνας της Λεβερκούζεν.

Αήττητο το Αννόβερο
Ο Χάρνικ έσωσε το Αννόβερο, που με δικό του γκολ έφυγε με ισοπαλία 1-1 από το Βόλφσμπουργκ στο ντέρμπι της Κάτω Σαξονίας. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το γνωστό παιχνίδι τους, δίνοντας χώρο και οι Λύκοι είχαν την πρωτοβουλία, χωρίς να καταφέρουν να φτάσουν στο γκολ. Στο 41’ τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα, όταν ο Γκόμεζ αποχώρησε τραυματίας, αλλά με το ξεκίνημα της επανάληψης η Βόλφσμπουργκ πήρε το προβάδισμα με τον Ντιντάβι στο 52’. Ξαφνικά, οι Λύκοι ανέβασαν ταχύτητα, άρχισαν να χάνουν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη και αφού δεν κατάφεραν να τελειώσουν το ματς, είδαν τον Χάρνικ να κάνει το τελικό 1-1 στο 75’.

Πρώτο και καλό για Αϊντραχτ
Γκολ δεν είχε βάλει στις πρώτες αγωνιστικές. Είχε μετρήσει όμως τρεις προσπάθειες στο σίδερο. Το πρώτο τέρμα υπέρ της η Αϊντραχτ το βρήκε όμως στην Γκλάντμπαχ. Το έβαλε ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ με κοντινό σουτ (13') και της χάρισε το αρχικό τρίποντο για φέτος, σηματοδοτώντας παράλληλα την πρώτη ήττα (0-1) για τα Πουλάρια.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα