Με τους «νέους» και τον Εμενίκε στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Με τους «νέους» και τον Εμενίκε στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Μπέσνικ Χάσι θα έχει στη διάθεσή του τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα (Προτό, Ένγκελς και Τζούρτζεβιτς) αλλά και τον Εμενίκε που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού.

Έτοιμος για την Ξάνθη ο Ολυμπιακός, εκεί όπου θα επιδιώξει το 3 στα 3! Τη σοβαρότητα της αναμέτρησης τόνισε ο ο Χάσι στις δηλώσεις του αλλά το πόσο θέλουν το ματς οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται και από την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στου Ρέντη. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα ταξιδέψουν στην Ακριτική πόλη με τους Τζούρτζεβιτς, Προτό και Ένγκελς να κάνουν ντεμπούτο στην αποστολή της ομάδας.

Επίσης, παρών είναι κι ο Εμενίκε που έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Εκτός είναι ο Βούκοβιτς, που τραυματίστηκε στο τελευταίο ματς της Σερβίας αλλά κι οι Ανσαριφάρντ, Ταχτσίδης, Μίλιτς και Μποτία.

Μπουντεσλίγκα, Αμβούργο – Λειψία, ώρα 21:30. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Αναλυτικά οι 21 που θα ταξιδέψουν για την Ξάνθη το απόγευμα της Παρασκευής:

Ανδρούτσος, Μπεν, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ζντιέλαρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα