Πήγε να πάρει τον Αϊές από την Εστερσουντ!

Πήγε να πάρει τον Αϊές από την Εστερσουντ!

Σταύρος Σουντουλίδης
Πήγε να πάρει τον Αϊές από την Εστερσουντ!

bet365

Μέσα στα πολλά ονόματα που παρέλασαν αυτό το καλοκαίρι και τις δεκάδες κρούσεις που έγιναν από τον ΠΑΟΚ, αυτή του Χοσάμ Αϊές ξεχωρίζει για πολλούς λόγους, ειδικά όταν έχεις αποκλειστεί…

Η Εστερσουντ «πέταξε» εκτός ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ τον ΠΑΟΚ, ωστόσο πριν από το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» κατέθεσαν πρόταση αγοράς του Χοσάμ Αϊές!

Ο γεννημένος από Παλαιστίνιους γονείς 22χρονος μεσοεπιθετικός ήταν από τους κορυφαίους της σουηδικής ομάδας και στους δύο αγώνες με τον ΠΑΟΚ, που επιχείρησε να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την απόκτηση του, προφανώς, για να τιμήσουν οι άνθρωποι του μια ισχυρή παράδοση, που θέλει τους «ασπρόμαυρους» να ενδιαφέρονται και αποκτούν παίκτες από ομάδες τις οποίες αντιμετωπίζουν στην Ευρώπη.

Τα παραδείγματα (από τον Λούκας Πέρεθ) είναι πολλά και η λίστα πολύ μεγάλη… Αντί του Αϊές, όμως, ήρθε ο Βιεϊρίνια!

Ο Ντάνιελ Κίντμπεργκ επιβεβαίωσε την πρόταση, που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ έφτανε το ένα εκατομμύριο ευρώ, η οποία κατατέθηκε από τον ΠΑΟΚ στη σουηδική ομάδα για την απόκτηση του Αϊές.

«Αμέσως μετά τα παιχνίδια μας έδειξαν να τους έχει αρέσει ο Χοσάμ και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι έδειξαν ξεκάθαρο ενδιαφέρον γι’ αυτόν», δήλωσε ο πρόεδρος της Εστερσουντ, που αποφάσισε να κρατήσει όλους τους παίκτες της ενόψει των αγώνων στους ομίλους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα