Το team Χάσι με την προσθήκη Μπογατσιώτη (pic)

Το team Χάσι με την προσθήκη Μπογατσιώτη (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Το team Χάσι με την προσθήκη Μπογατσιώτη (pic)

bet365

Αφού οριστικοποιήθηκαν και οι νέες αλλαγές στο team του Μπέσνικ Χάσι μετά και την ένταξη του Μπογατσιώτη σε αυτό, το επιτελείο του έχει κλείσει για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.
O Δημήτρης Μπογατσιώτης - που ήταν μέχρι πρότινος γυμναστής στον Ατρόμητο - είναι κάτοχος «Bachelor in sports Eπιστημών και Φυσικής Αγωγής» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής του FIFA 11+ και με μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης πάνω στην «πρόληψη, παρέμβαση και αποκατάσταση». Επίσης διαθέτει κλινική εμπειρία στη φυσικοθεραπεία και αποκατάσταση των αθλητικών κακώσεων. Δείτε πιο κάτω όλο το team του Χάσι μετά και την πρόσληψη του Μπογατσιώτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα