Άνοιξε... μέτωπο με Ομοσπονδία Ιράν και διεθνείς!

Άνοιξε... μέτωπο με Ομοσπονδία Ιράν και διεθνείς!

Δημήτρης Τομαράς
Άνοιξε... μέτωπο με Ομοσπονδία Ιράν και διεθνείς!

bet365

Ένα μέρος των Ιρανών διεθνών - εκ των οποίων και ο Ανσαριφάρντ - έβγαλε σχετική τοποθέτηση κατά των ποδοσφαιρικών Αρχών της χώρας και όχι μόνο, θεωρώντας πως δεν στηρίζουν την Εθνική όπως πρέπει για να πάει Μουντιάλ!

Φαίνεται πως προκαλείται δυνατή κόντρα ανάμεσα στους Ιρανούς διεθνείς και την Ομοσπονδία αλλά και τις Αρχές της χώρας. Με αφορμή το 0-0 με τη Νότια Κορέα υπήρξε αντίδραση - τοποθέτηση από συγκεκριμένους διεθνείς τονίζοντας πως οι Αρχές της πατρίδας τους δείχνουν πως δεν τους στηρίζουν επαρκώς για να πάνε στο Μουντιάλ.

Ο πρώην εξτρέμ της Φούλαμ Ασχκάν Ντεζαγκάχ ήταν ένας εκ των επτά παικτών που έβαλαν στο Instagram την δήλωση που ανέφερε:
Φαίνεται πως κανένας εδώ στο Ιράν δεν αντιλαμβάνεται το... ταξίδι μας προς το Μουντιάλ. Έχουμε όλοι κουραστεί. Στις μέρες μας κάθε νίκη σαν να μην μετράει. Εδώ οι επιτυχίες μας είναι... ορφανές. Η Νότια Κορέα στο δικό μας παιχνίδι έδειξε στο τέλος αντίδραση ώστε το σκορ να φαίνεται υπέρ της και να λειτουργήσουν όλοι για την ομάδα. Μία χώρα ενεργοποιήθηκε από την αρχή μέχρι το τέλος για αυτό. Θα θέλαμε να έχουμε την ίδια αντιμετώπιση από τις Αρχές της χώρας μας. Η Ομοσπονδία της Νότιας Κορέας είναι σαν ένα πρότυπο για εμάς ως προς την στήριξη σε Εθνική.
Η τοποθέτηση αυτή ήταν και στους λογαριασμούς social media των Χατζητζί, Γκαφουρί, Χοσεινί, Ρεζά, Ανσαριφάρντ και Χατζησαφί. Το Reuters ζήτησε την γνώμη ανθρώπων της Ομοσπονδίας του Ιράν καθώς και άλλων αρμοδίων αλλά δεν έλαβε απάντηση. Κάποιες πηγές πάντως θεωρούν πως η τοποθέτηση αυτή συνδέεται με το θέμα Μασούντ και Χατζησαφί...
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα