Ο Καπίνο έκανε like στον... ερυθρόλευκο Προτό! (pics)

Ο Καπίνο έκανε like στον... ερυθρόλευκο Προτό! (pics)

Gazzetta team
Ο Καπίνο έκανε like στον... ερυθρόλευκο Προτό! (pics)

bet365

Ο Στέφανος Καπίνο «καλωσόρισε» τον Σίλβιο Προτό στον Ολυμπιακό, κάνοντας like στην ανάρτηση του συλλόγου στο Instagram με τον Βέλγο τερματοφύλακα στα «ερυθρόλευκα» μετά τη συμφωνία.

Έντονο ανταγωνισμό για τη θέση του βασικού κάτω από τα δοκάρια των «ερυθρόλευκων» φαίνεται πως θα έχει ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας, μετά την απόκτηση του Σίλβιο Προτό από τους Πειραιώτες.

Ο 34χρονος Βέλγος θα συμπληρώνει πλέον τους Καπίνο, Γιαννιώτη και Χουτεσιώτη στην τετράδα των γκολκίπερ.

Ο Καπίνο δείχνει χαλαρός, κάνοντας like στη φωτογραφία που «ανέβηκε» στο λογαριασμό του Ολυμπιακού στο instagram, με την οποία ο σύλλογος καλοσώρισε επίσημα τον νεοαποκτηθέντα.

Υπενθυμίζεται πως ο Προτό μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Καπίνο, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «ερυθρόλευκων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα