Η Κέρκυρα ανακοίνωσε τον Βοσνιάδη (pic)

Gazzetta team
Η Κέρκυρα ανακοίνωσε τον Βοσνιάδη (pic)

bet365

Ο έμπειρος κόουτς επέστρεψε και επίσημα στην τεχνική ηγεσία των Φαιάκων

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Γαλλία – Ολλανδία. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Την πρόσληψη του Αλέκου Βοσνιάδη στον πάγκο της ανακοίνωσε σήμερα η Κέρκυρα. Ετσι ο έμπειρος τεχνικός που βρίσκεται από χθες στο νησί, επέστρεψε και επίσημα στην τεχνική ηγεσία των Φαιάκων.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας για τα επόμενα δύο χρόνια απο τον προπονητή κ. Αλέκο Βοσνιάδη και τους συνεργάτες του Ηλία Παπαθανασίου και Αθανάσιο Χατζηαθανασίου.
O γεννηθείς το 1961 Αλέκος Βοσνιάδης είχε αναλάβει και στο παρελθόν τα ηνία της ομάδας μας, όπου κατα τη διάρκεια της θητείας του την οδήγησε στην άνοδο της στη Superleague.Στο τεχνικό τιμ παραμένουν ως έχουν οι Χρήστος Βασαλος, Κων/νος Παρούσης και Δημήτρης Φραγκούλης.
Τους ευχόμαστε καλή αρχή και πολλές επιτυχίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα