Η επιβεβαίωση για Ένγκελς και ο Ρέτσος

Η επιβεβαίωση για Ένγκελς και ο Ρέτσος

Δημήτρης Τομαράς
Η επιβεβαίωση για Ένγκελς και ο Ρέτσος

bet365

Από την πλευρά του Ολυμπιακού επιβεβαιώνεται η παρουσία του Ένγκελς στην Ελλάδα όπως σας είχε ενημερώσει πρώτο το gazzetta.gr. Τι αναφέρεται για Ρέτσο.

Ο Ένγκελς βρίσκεται στην Ελλάδα όπως σας είχε ενημερώσει το gazzetta.gr και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται για την απόκτησή του και θα συνεχιστούν μέχρι τις πρωινές ώρες. Θα είναι η τελευταία μεταγραφή του Ολυμπιακού, όπως διαρρέεται από πλευράς του πειραϊκού συλλόγου, που επιβεβαιώνει πως ο Βέλγος είναι ήδη Ελλάδα αλλά και τις επαφές. Πρόκειται για έναν πανάκριβο για τα ελληνικά δεδομένα αμυντικό, ο οποίος ήταν μόλις πέρσι στόχος της Άρσεναλ.

Όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις για τον Παναγιώτη Ρέτσο αυτό που βγαίνει από Ολυμπιακό είναι πως συνεχίζονται και θα συνεχιστούν ως τις πρώτες πρωινές ώρες. Αν ολοκληρωθεί κάτι που αυτήν την στιγμή είναι το πιθανότερο, θα πρόκειται για μια ιστορική μεταγραφή για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά. Μια μεταγραφή παίκτη στην Λεβερκούζεν που θα κάνει καλό στο προφίλ των Ελλήνων ποδοσφαιριστών και των Ακαδημιών όλων των ομάδων στην Ελλάδα και όχι μόνο των «ερυθρολεύκων». Μία μεταγραφή για την οποία είχατε διαβάσει πρώτα στο gazzetta.gr.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα