Τρέχει και τελειώνει του Κονέ η ΑΕΚ!

Τρέχει και τελειώνει του Κονέ η ΑΕΚ!

Γιώργος Τσακίρης
Τρέχει και τελειώνει του Κονέ η ΑΕΚ!

bet365

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr υπάρχει καταρχήν συμφωνία της Ενωσης με την Ουντινέζε για την επιστροφή του διεθνή Ελληνα μέσου.

Φαίνεται πως ο επαναπατρισμός και η επιστροφή του Παναγιώτη Κονέ στην ΑΕΚ θα γίνει γεγονός! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr η Ενωση έχει συμφωνήσει με την Ουντινέζε καταρχήν για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή για ένα χρόνο, με το μεγαλύτερο ποσό του συμβολαίου του να καλύπτεται από τους Ιταλούς και την ΑΕΚ να δαπανά 250.000 ευρώ για τον παίκτη, για τον πρώτο χρόνο της συνεργασίας τους.

Αυτό σημαίνει ότι ο Παναγιώτης Κονέ θα πρέπει να θεωρείται ότι επιστρέφει στο... σπίτι του!

Από εκεί και πέρα, αυτό που μένει να γίνει είναι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση σχετικά με τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του με την Ουντινέζε, αφού δεσμεύεται ως το 2019, με τον ίδιο να θέλει να ξεκαθαρίσει από τώρα το μέλλον του και να ξέρει ποιο θα είναι αυτό μετά το καλοκαίρι του '18.

Το deal, πάντως, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο για τον δανεισμό του Κονέ αφού υπάρχει καταρχήν συμφωνία της ΑΕΚ τόσο με την Ουντινέζε όσο και με τον ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα