Προπόνηση με Παπασταθόπουλο στην Εθνική

Προπόνηση με Παπασταθόπουλο στην Εθνική

Νίκος Μαρούδας
Προπόνηση με Παπασταθόπουλο στην Εθνική

bet365

Την πρώτη του προπόνηση με την Εθνική, έκανε την Τρίτη ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με την Εσθονία. Ατομικό ο Καπίνο.

Ένα νέο πρόσωπο είχαμε στην προπόνηση της Εθνικής την Τρίτη. Στον Άγιο Κοσμά ενσωματώθηκε και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος είναι τιμωρημένος για το παιχνίδι με την Εσθονία και είχε άδεια από την προπόνηση της Δευτέρας, ωστόσο είναι κανονικά στα πλάνα για το ματς με το Βέλγιο.

Σε ό,τι αφορά τον Στέφανο Καπίνο, αυτός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, ενώ ο Βασίλης Τοροσίδης ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα και υποβάλλεται σε θεραπεία. Μάλιστα, δεν θα αποχωρήσει από την αποστολή παρά την χθεσινή ανακοίνωση, ωστόσο δεν είναι διαθέσιμος για κανένα από τα δύο ματς.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα