Συνάντηση Καρυπίδη-Μυροφορίδη για τα μεταγραφικά

Συνάντηση Καρυπίδη-Μυροφορίδη για τα μεταγραφικά

Βασίλης Βλαχόπουλος
Συνάντηση Καρυπίδη-Μυροφορίδη για τα μεταγραφικά

bet365

Η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας και η προοπτική ενίσχυσής της ήταν το βασικό αντικείμενο συζήτησης στη σημερινή(28/8) συνάντηση του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Παύλο Μυροφορίδη.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Καϊζερσλάουτερν – Αϊντραχτ Μπράουνσβαϊγκ με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

Στην πραγματικότητα, οι «κίτρινοι» θέλουν να θωρακιστούν στους δύο τομείς όπου έδειξαν ότι χρίζουν ενίσχυσης. Ο πρώτος είναι στην κορυφή της επίθεσης με την περίπτωση του Αντώνη Πετρόπουλου να είναι στο προσκήνιο και τη συνεργασία με τον έμπειρο επιθετικό να βρίσκεται στη διακριτική ευχέρεια του Άρη. Ο ίδιος ο παίκτης έχει δηλώσει δημοσίως την επιθυμία συνεργασίας του με τον Άρη.

Ο δεύτερος τομέας είναι στα άκρα της επίθεσης. Οι Θεσσαλονικείς έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Βαγγέλη Πλατέλλα, ενώ ως εναλλακτική λύση υπάρχει και η περίπτωση του Φώτη Γεωργίου.

Αυτά τα ζητήματα συζήτησαν ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, με τον τεχνικό διευθυντή, Παύλο Μυροφορίδη, στη σημερινή(28/8) συνάντησή τους καταλήγοντας στην απόφαση της άμεσης ενίσχυσης της ομάδας.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα