«Συμφωνία του Ολυμπιακού με Σανγκάη Σενχούα για Ντεμπά Μπα»

«Συμφωνία του Ολυμπιακού με Σανγκάη Σενχούα για Ντεμπά Μπα»

bet365

Οι Τούρκοι επιμένουν πως υπάρχουν επαφές του Ολυμπιακού με τον Ντεμπά Μπα κάνοντας λόγο μάλιστα για συμφωνία με την Σανγκάη Σενχούα!

Σούπερ Λίγκα, Λάρισα – Αστέρας Τρίπολης, ώρα 21:30. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας «yeniakit» αναφέρει πως οι προσπάθειες της Μπεσίκτας να πείσουν την κινεζική ομάδα να επεκτείνει τον δανεισμό του Ντεμπά Μπα έπεσαν στο κενό.

Όπως σημειώνεται ο 32χρονος φορ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας, καθώς υπήρξε συμφωνία με την Σανγκάη Σενχούα.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, σύμφωνα πάντα με το τουρκικό δημοσίευμα η Μπεσίκτας αναγκάστηκε να διατηρήσει στο ρόστερ της, τον Μουσταφά Πεκτεμέκ.

Ο Σενεγαλέζος στράικερ, ανήκει στην κινεζική Σανγκάη Σενχούα, ενώ πέρυσι έπαιξε δανεικός στην Μπεσίκτας στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου, μετρώντας όμως μόλις δυο συμμετοχές και ένα τέρμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα