Μονακό - Μαρσέιγ 6-1

Gazzetta team
Μονακό - Μαρσέιγ 6-1

bet365

Η Μονακό έγινε η δεύτερη ομάδα, μετά την Παρί, που κάνει το 4x4 στην Ligue1 σκορπίζοντας με 6-1 την Μαρσέιγ στο Louis II. Δύο γκολ ο Φαλκάο.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Καϊζερσλάουτερν – Αϊντραχτ Μπράουνσβαϊγκ με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

Συνέχεια στο δυνατό ξεκίνημα στο Championnat έδωσε η κάτοχος του τίτλου, Μονακό, η οποία με τον Κιλιάν Μπαπέ κοντά στην Παρί Σεν Ζερμέν και στον πάγκο, έκανε κομμάτια από το πρώτο μέρος την Μαρσέιγ του Ρούντι Γκαρσία, ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία της έφτασε τις 16 σερί νίκες. Στην πρώτη φάση του στον αγώνα στο 2' άνοιξαν το σκορ οι Μονεγάσκοι όταν μετά το φάουλ του Λεμάρ ο Γκλικ ήταν αμαρκάριστος και με ωραίο βολέ νίκησε τον Μανταντά (1-0). Στο 20' έγινε το 2-0 με πέναλτι του Φαλκάο ύστερα από εύκολη πτώση του Φαμπίνιο σε μαρκάρισμα του Αμαβί και ο Κολομβιανός επιθετικός έκανε το 3-0 στο 34' με κεφαλιά ψαράκι ύστερα από την πρώτη κεφαλιά του Ντιακαμπί ύστερα από φάουλ.

Πριν έρθει το δεύτερο μέρος έγινε το 4-0 καθώς στο 45' ο Ντιακαμπί έσπρωξε την μπάλα στην κενή εστία ύστερα από καταπληκτική προσπάθεια του Ρόνι Λόπες. Στο δεύτερο μέρος ήρθαν ακόμα δύο γκολ για τους πρωταθλητές, ενώ η Μαρσέιγ πέτυχε το γκολ της τιμής. Στο 68' ύστερα από μία ακόμη στημένη φάση ο Σιντιμπέ σκόραρε μετά το δοκάρι του Γκλικ για το 5-0 και στο 75' ο Ρεμί Καμπελά έκανε το 5-1 για την Μαρσέιγ. Το τελικό 6-1 διαμόρφωσε από τη βούλα του πέναλτι ο Φαμπίνιο, αφού ο Φαλκάο είχε βγει αλλαγή και έμεινε χωρίς χατ-τρικ και... μόλις με 7 γκολ σε 4 ματς.

Νωρίτερα, η Λιλ του Μαρσέλο Μπιέλσα έμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη καθώς βρέθηκε να χάνει εκτός έδρας από την Ανζέ από το γκολ του Λασανά Κουλιμπαλί (60') αλλά έσωσε τον βαθμό με τον Ντε Πρεβίλ (68') για το τελικό 1-1. Η Γκινγκάμπ πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα επικρατώντας 2-0 της νεοφώτιστης, Στρασμπούρ, χάρη σε τέρματα που σημείωσαν των Μουσταφά Ντιαλό (63') και Τζίμι Μπριάν (87').

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα