Ρώτησε για Λούκας Πέρεθ ο Ολυμπιακός! (vids)

Ρώτησε για Λούκας Πέρεθ ο Ολυμπιακός! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ρώτησε για Λούκας Πέρεθ ο Ολυμπιακός! (vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει το πάνω... ράφι της Premier και σύμφωνα με πληροφορίες και από το Νησί ρώτησε και για τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ, Λούκας Πέρεθ. Προτεραιότητα του παίκτη η Ισπανία εάν φύγει από Άρσεναλ.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Καϊζερσλάουτερν – Αϊντραχτ Μπράουνσβαϊγκ με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται δυναμικά στην αγορά για να κάνει μία κίνηση που θα προκαλέσει αίσθηση. Έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές του στην αγορά της Premier για τον επιθετικογενή παίκτη, ο οποίος θα κάνει την διαφορά.

Με αυτά και με αυτά σύμφωνα με αγγλικές πηγές αλλά και πληροφορίες του Gazzetta από το Νησί ο πρωταθλητής Ελλάδας ψάχτηκε και ρώτησε για το status του άλλοτε παίκτη του ΠΑΟΚ, Λούκας Πέρεθ (σ.σ. για ετήσιο δανεισμό). Ο Ολυμπιακός ήθελε να δει τις πιθανότητες που μπορεί να είχε για μία τέτοια προσθήκη. Ο 28χρονος Ισπανός επιθετικός που ανήκει στην Άρσεναλ πέρυσι στην Αγγλία είχε 22 ματς με 8 γκολ και 6 ασίστ. Ο Πέρεθ με βάση όσα υπάρχουν ως στοιχεία από την Αγγλία μπορεί να φύγει από την Άρσεναλ. Ωστόσο ως προτεραιότητά του έχει την Ισπανία και μετά την Πορτογαλία. Εκτός των άλλων και ο Πέρεθ βέβαια είναι μία περίπτωση ιδιαίτερα δύσκολη και ακριβή και ενώ φέρεται να έχει ήδη κρούσεις και από Premier και από άλλες Λίγκες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα