Χουάντερσον: «Προπονούμαι, δεν έχω συμφωνήσει με τον Ηρακλή»

Χουάντερσον: «Προπονούμαι, δεν έχω συμφωνήσει με τον Ηρακλή»

Gazzetta team
Χουάντερσον: «Προπονούμαι, δεν έχω συμφωνήσει με τον Ηρακλή»

bet365

Ο Σίλβα Χουάντερσον, ξεκαθάρισε πως δεν έχει συμφωνήσει με τον Ηρακλή και ό,τι απλά προπονείται με την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95,5:

«Αυτή τη στιγμή δεν έχω πάρει οριστική απόφαση. Το μόνο που κάνω είναι να προπονούμαι. Αν έρθει μία καλή πρόταση, γιατί όχι να μείνω. Ο εκπρόσωπός μου μιλάει με τον πρόεδρο του Ηρακλή. Τη δεδομένη χρονική στιγμή το μόνο που έκανα ήταν να προπονούμαι για να διατηρούμαι σε καλό επίπεδο».

Για το πώς και δεν έχει φύγει ακόμα: «Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν έχω πάρει απόφαση να μείνω στον Ηρακλή. Θα ήταν ιδανικό να μείνω υπό καλές συνθήκες. Η ευχή μου είναι να επιστρέψει σε καλό επίπεδο. Είναι λυπηρό που έπεσε και για όλη τη Θεσσαλονίκη, που έχει μόνο μία ομάδα στη Super League. Ελπίζω στο προσεχές μέλλον να επιστρέψει στην Α' Εθνική με μία εντελώς διαφορετική κατάσταση να τον συνοδεύει. Η πρώτη μου μέρα ήταν χθες στην προπόνηση. Δεν ήξερα τι θα δω. Γνώρισα τους ανθρώπους και τους μελλοντικούς μου ίσως συμπαίκτες. Η ομάδα φαντάζομαι θα προχωρήσει σε κινήσεις ενίσχυσης. Θα είναι δύσκολα και θα δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον»

Γιατί δεν έκλεισε σε κάποια ομάδα ακόμα: «Δεν μπορώ από τώρα να μιλήσω συγκεκριμένα για το μέλλον. Είχα κάποιες προσφορές, αλλά αν δεν συμφωνήσεις, δεν προχωράς. Έχω τώρα έναν άνθρωπο να με συμβουλεύει και μέσω αυτού θα κινηθώ. Ελπίζω να έρθει ό,τι καλύτερο για το μέλλον».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα