Ο Τζούρτζεβιτς ανακοίνωσε την μεταγραφή του!

Ο Τζούρτζεβιτς ανακοίνωσε την μεταγραφή του!

Αντώνης Σαούλης
Ο Τζούρτζεβιτς ανακοίνωσε την μεταγραφή του!

bet365

Ο Σέρβος επιθετικός έκανε τις τελευταίες του δηλώσεις ως παίκτης της Παρτιζάν μετά την πρόκριση επί της Βιντεότον, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα κλείσει στον Ολυμπιακό.

«Ευχαριστώ Παρτιζάν. Ηρθε η ώρα για το επόμενο βήμα μου». Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς με αυτή του δήλωση ανακοίνωσε πως θα πάρει μεταγραφή από την Παρτιζάν για την επόμενη του ομάδα. Ποια θα είναι αυτή; Ο ίδιος δε δήλωσε το παραμικρό αλλά οι Σέρβοι ρεπόρτερ που ακολούθησαν την Παρτιζάν στην Ουγγαρία για το παιχνίδι με την Βιντεότον τόνιζαν πως επόμενος προορισμός για τον νεαρό φορ είναι η Ελλάδα και ο Ολυμπιακός.

«Πέρασα μερικές υπέροχες στιγμές στην Παρτιζάν, κέρδισα τα πάντα. Πρωτάθλημα, Κύπελλο και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ. Και τώρα βοήθησα και εγώ να μπει η ομάδα στους ομίλους του Europa League. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την Παρτιζάν σε όλο αυτό με γκολ και αφοσίωση. Νομίζω πως ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα στην καριέρα μου και θα φανώ σε διεθνές επίπεδο», είπε ο Τζούρτζεβιτς.

Η μεταγραφή σύμφωνα πάντα με τους Σέρβους θα κλείσει στα 2,5 εκατ. ευρώ με τον ίδιο να δηλώνει «τις επόμενες μέρες θα υπογράψω σε νέο σύλλογο. Σ' ευχαριστώ Παρτιζάν. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα