Στην ΕΠΟ ο πρόεδρος του ΟΦΗ

Στην ΕΠΟ ο πρόεδρος του ΟΦΗ

Gazzetta team
Στην ΕΠΟ ο πρόεδρος του ΟΦΗ

bet365

Στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκε ο πρόεδρος του ΟΦΗ Φώτης Τσαλός και είχε συνάντηση γνωριμίας με τον νέο πρόεδρο της Ομοσπονδίας Βαγγέλη Γραμμένο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των Κρητικών έχει ως εξής: «Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο, είχε στην Αθήνα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος. Ηταν μια συνάντηση γνωριμίας του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με το νεοεκλεγέντα πρόεδρο της ΕΠΟ, στην οποία οι δυο άνδρες συζήτησαν θέματα του ποδοσφαίρου.

Ο κ. Τσάλος ευχήθηκε καλή θητεία στο νέο πρόεδρο της ΕΠΟ και καλή δύναμη στο έργο του, για ένα καλύτερο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παράλληλα, ο κ. Γραμμένος διαβεβαίωσε τον πρόεδρο του ΟΦΗ, ότι το σωματείο του ΟΦΗ’ 94, το οποίο ενεπλάκη στην προσφυγή σε βάρος του κύρους των εκλογών της Ομοσπονδίας, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στην λειτουργία του.

Ο κ. Τσάλος ενημέρωσε τον κ. Γραμμένο, ότι η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, αλλά και ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, δεν είχε καμία ανάμιξη στην υπόθεση αυτή.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Γραμμένο για τη συνάντηση. Του ευχήθηκα καλή επιτυχία στο έργο του. Σαν ΟΦΗ εκείνο που θέλουμε είναι μια καλύτερα μέρα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο» ανέφερε για τη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, ο κ. Τσάλος.

*Δείπνο στους μετόχους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα παραθέσει στο club ENVY που βρίσκεται στην παραλιακή του Ηρακλείου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Φώτης Τσάλος. Στο δείπνο έχουν προσκληθεί παλιοί και νέοι μέτοχοι, πρώην πρόεδροι της ΠΑΕ ΟΦΗ, αλλά και αρχές του Ηρακλείου.

*Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 διευκρινίζει ότι ο Κώστας Ζερβάκης παραμένει στο πόστο του Γενικού Αρχηγού της ομάδας. Ο Παύλος Αδάμος θα έχει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα