Χαιρέτησε τους παίκτες του ο Ελευθερόπουλος

Νίκος Μαρούδας
Χαιρέτησε τους παίκτες του ο Ελευθερόπουλος

bet365

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος βρέθηκε για τελευταία φορά στην προπόνηση της Κέρκυρας, όπου αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του. Καθησύχασε τους ποδοσφαιριστές ο Ζαρκάδας...

Για τελευταία φορά βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Κέρκυρας ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός, πήγε στην προγραμματισμένη προπόνηση της πρώην του ομάδας και χωρίς να πει πολλά λόγια, αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές. Εκεί βρέθηκε και ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Ζαρκάδας.

Εκείνος ήταν που τους ηρέμησε, λέγοντάς τους πως στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν κι αυτά και τους ζήτησε να είναι έτοιμοι για την δύσκολη συνέχεια. Από εκεί και πέρα, παρελθόν αποτελεί και ο Στέλιος Βενετίδης, ενώ το ίδιο δεν ισχύει με τον γυμναστή Κώστα Παρούση.

Αυτός έκανε και την προπόνηση της Τρίτης, ενώ ο ίδιος αναμένεται να κάνει και αυτή της Τετάρτης. Με τον Παρούση, οι «Φαίακες» είχαν συνεργαστεί και κατά το παρελθόν και γίνονται συζητήσεις ώστε τελικά να συνεχίσει να βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα