ΠΑΕ ΑΕΛ: «Δεν θα κάνουμε καταγγελία για τον Λιβάγια»

Gazzetta team
ΠΑΕ ΑΕΛ: «Δεν θα κάνουμε καταγγελία για τον Λιβάγια»

bet365

Την πρόθεση να μην καταγγείλει τον Μάρκο Λιβάγια της ΑΕΚ για την αντιαθλητική του κίνηση στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση των βυσσινί, αν είχε γίνει η καταγγελία μέχρι σήμερα ο 23χρονος Κροάτης επιθετικός θα έχανε τουλάχιστον 3 αγωνιστικές και δεν θα προλάβαινε να αγωνιστεί στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Superleague, μεταξύ ΑΕΚ και ΑΕΛ.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ δηλώνει κατηγορηματικά ότι παρά το γεγονός ότι αγωνιζόμεθα με την ΠΑΕ ΑΕΚ μετά από 2 αγωνιστικές, αποφασίσαμε να μην κάνουμε καταγγελία στον Αθλητικό Δικαστή για την συμπεριφορά του ποδοσφαιριστού Λιβάγια της ΑΕΚ, να γρονθοκοπήσει ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Παναιτωλικός, χωρίς ο διαιτητής Τζήλος και οι βοηθοί του να το αντιληφθούν και να το αναφέρουν στο φύλλο αγώνος.

Η παράνομη συμπεριφορά του Λιβάγια είναι βέβαιο ότι θα ετιμωρείτο με τουλάχιστον 3 αγωνιστικές.

Όπως είναι γνωστό με την συμπεριφορά του Λιβάγια δεν μπορεί να ασχοληθεί ο Αθλητικός Εισαγγελέας αυτεπαγγέλτως, αφού ο διαιτητής Τζήλος δεν το ανέφερε στο φύλλο αγώνος και για να τιμωρηθεί ο ποδοσφαιριστής απαιτείται καταγγελία, η οποία έπρεπε να γίνει μέχρι σήμερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα