Μάντζιος: «Απαίτησα από τον Ελμπάζ να χτυπήσει το φάουλ»

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Μάντζιος: «Απαίτησα από τον Ελμπάζ να χτυπήσει το φάουλ»

Μάντζιος: «Απαίτησα από τον Ελμπάζ να χτυπήσει το φάουλ»

Στη  συνέντευξη Τύπου μίλησε ο Άκης Μάντζιος, τονίζοντας πως αυτός έδωσε εντολή να πάρει την εκτέλεση του φάουλ ο Έλι Ελμπάζ, μια φάση που οδήγησε στο γκολ του Απόλλωνα Σμύρνης

Ριέκα – Ολυμπιακός με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Φορτούνης σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Αναλυτικά όσα είπε ο Άκης Μάντζιος στη συνέντευξη Τύπου 

«Πρώτα απ' όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Είναι πολύ σημαντικό στο πρώτο ματς μετά από τρία χρόνια που επιστρέφεις να ξεκινάς με βαθμό απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος, ίσως επειδή ήταν το πρώτο μας παιχνίδι ήμασταν πολύ παθητικοί. Μας δημιούργησαν πολλά ρήγματα από τα πλάγια και κυρίως από τα δεξιά και δικαιούνταν ένα γκολ, το οποίο ήρθε γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο. Οι αλλαγές βοήθησαν πολύ, είχαμε και εμείς τις ευκαιρίες μας και βάλαμε το γκολ στο τέλος και πήραμε έναν σημαντικό βαθμό βαθμό από βαθμολογικής και ψυχολογικής πλευράς. Έχουμε δύσκολο έργο, πρέπει να αποκτήσουμε ομοιογένεια. Παιχνίδι με παιχνίδι είμαι σίγουρος πως θα είμαστε καλύτεροι», είπε αρχικά. 

Για την κακή παρουσία του Απόλλωνα στο πρώτο ημίχρονο και την αλλαγή του Ελμπάζ: «Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί παρουσιαστήκαμε έτσι. Σε ένα κομμάτι του ματς, ήταν ισορροπημένο αλλά μας έλειψε η τελικά πάσα. Στο μεγαλύτερο μέρος, όμως, ήμασταν κακοί. Στο γκολ, ήταν ξεκάθαρα εντολή μου. Απαίτησα από τον Ελμπάζ να χτυπήσει το φάουλ γιατί το πίστευα ότι θα το βάλει».

Best of internet