Κινδυνεύουν με τρεις αγωνιστικές Αλμέιδα - Λιβάγια

Κινδυνεύουν με τρεις αγωνιστικές Αλμέιδα - Λιβάγια

Gazzetta team
Κινδυνεύουν με τρεις αγωνιστικές Αλμέιδα - Λιβάγια

bet365

Με τρεις αγωνιστικές τιμωρία κινδυνεύουν οι Ούγκο Αλμέιδα και Μάρκο Λιβάγια μετά τα χτυπήματά τους στον χθεσινό αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Σούπερ Λιγκ, Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης, ώρα 21:30. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Πονοκεφαλιάζει ο Μανόλο Χιμένεθ αφού βλέπει να μένει χωρίς επιθετικές λύσεις. Μετά τον τραυματία Γιακουμάκη ο Ισπανός τεχνικός κινδυνεύει να χάσει και τους Αλμέιδα και Λιβάγια με τιμωρία μετά τα χτυπήματά τους σε παίκτες του Παναιτωλικού στον χθεσινό αγώνα με τους Αγρινιώτες.

Ο Πορτογάλος επιθετικός αποβλήθηκε στο 28' με απευθείας κόκκινη κάρτα αφού απωθεί τον Χαντάκια και ο κανονισμός προβλέπει τιμωρία δύο αγωνιστικών για απόπειρα βιαιοπραγίας και τριών για βιαιοπραγία ή βάναυση συμπεριφορά σε αντίπαλο.

Από την πλευρά του ο Λιβάγια χτύπησε με το χέρι στο πρόσωπο τον Χαντάκια αλλά δεν τον είδε ο διαιτητής με αποτέλεσμα να μην τιμωρηθεί. Για τον Κροάτη υπάρχει κίνδυνος κλήσης σε απολογία, και αν κληθεί τότε κινδυνεύει με τρεις αγωνιστικές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα