Μελισσανίδης: «Άφθαρτοι και καθαροί στην ΕΠΟ, θα δείξει η... νεκροψία»

Μελισσανίδης: «Άφθαρτοι και καθαροί στην ΕΠΟ, θα δείξει η... νεκροψία»

Gazzetta team
Μελισσανίδης: «Άφθαρτοι και καθαροί στην ΕΠΟ, θα δείξει η... νεκροψία»

bet365

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε για τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ, τονίζοντας ότι όλοι θα κριθούν στην πράξη.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης δήλωσε μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό: «Δρομολογούνται αρκετά πράγματα, ώστε να φτιάξει το ποδόσφαιρο. Υπάρχει καινούρια διοίκηση στην ΕΠΟ, άφθαρτοι άνθρωποι και καθαροί, θα δούμε. Όλα η νεκροψία θα τα δείξει».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη ρεβάνς με τη Μπριζ και την δίψα για ευρωπαϊκή διάκριση: «Σχετικά με την Ευρώπη, νομίζω η ΑΕΚ το χρειάζεται όλο αυτό, θέλει ευρωπαϊκή διάκριση, μας λείπουν αυτά τα παιχνίδια με τα όσα περάσαμε. Θα προσπαθήσουμε την Πέμπτη να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση και να μπούμε στους ομίλους. Για το γήπεδο, όλα έχουν μπει στο δρόμο τους, βαδίζουμε σιγά σιγά, με προγραμματισμό. Ο χρόνος θα δείξει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα