Καλτσάς: «Κρατάμε την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου»

Gazzetta team
Καλτσάς: «Κρατάμε την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου»

bet365

Ο ακραίος του Αστέρα δεν χάρηκε την ανάδειξή του ως κορυφαίου παίκτη των Αρκάδων στο χθεσινό ματς
Τον Νίκο Καλτσά ανέδειξαν οι φίλοι του Αστέρα ως τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας τους στο χθεσινό ματς με τον ΠΑΣ, αλλά ο εξτρέμ των Αρκάδων δεν το χάρηκε. Αυτό άλλωστε είπε στην παραλαβή του βραβείο Μπαντούνας MVP.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
«Το βραβείο αποκτά μικρή σημασία όταν η ομάδα δεν κερδίζει στον αγώνα. Εμείς πρέπει να κρατήσουμε την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου που ήταν πολύ καλή και να την έχουμε οδηγό για τη συνέχεια».
Για την βελτίωση της εικόνας της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο.
«Μας καθοδήγησε καλά ο προπονητής μας, συγκεντρωθήκαμε και μπήκαμε στο γήπεδο έχοντας ξεχάσει τα 2 γκολ που δεχτήκαμε. Μπήκαμε για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο όσα δουλέψαμε στην προετοιμασία. Αυτά κάναμε για να βελτιωθούμε στο δεύτερο ημίχρονο και νομίζω υπήρξε μεγάλη διαφορά σε σχέση με την εικόνα μας στο πρώτο μέρος».
Για το παιχνίδι με τη Λάρισα που ακολουθεί.
«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε όλη την εβδομάδα, να χτυπήσουμε στις αδυναμίες της ΑΕΛ και με οδηγό την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου να μπορέσουμε να παίρνουμε νίκες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα