Θεοδωρίδης: «Το περσινό πρωτάθλημα ήταν το χειρότερο και το πιο βρώμικο»

Θεοδωρίδης: «Το περσινό πρωτάθλημα ήταν το χειρότερο και το πιο βρώμικο»

Gazzetta team
Θεοδωρίδης: «Το περσινό πρωτάθλημα ήταν το χειρότερο και το πιο βρώμικο»

bet365

Ο Σάββας Θεοδωρίδης, τόνισε πως ο Ολυμπιακός παίζει εκπληκτικό ποδόσφαιρο, μετά το 4-1 επί της ΑΕΛ και μίλησε για τη διαιτησία.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:


«Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Πάντα είναι δύσκολη η πρώτη αγωνιστική, εμείς ευτυχώς αν και χρησιμοποιήσαμε πολλούς αναπληρωματικούς η ομάδα είναι η ίδια και αυτό δείχνει την υπεροπλία της ομάδας, έπαιξε μελετημένο και φοβερό ποδόσφαιρο και ο προπονητής το έχει κάνει αυτό, μου θυμίζει το παλιό γιουγκοσλαβικό ποδόσφαιρο. Θα δείτε σε λίγο καιρό τι έχει να γίνει. Τώρα προέχει να βγάλουμε ασπροπρόσωπη την Ελλάδα. Ελπίζω να τα καταφέρουμε γιατί τα παιδιά είναι μπολιασμένα και ξέρουν τι θα πει Ολυμπιακός. Εγώ είμαι πάντα εναντίον του Κου Κουκουλάκη και του Κου Τριτσώνη γιατί έκαναν πράγματα ασύλληπτα με τον Κο Δέδε αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να φύγουν από εκεί μέσα.

Το περσινό πρωτάθλημα ήταν το χειρότερο και το πιο βρώμικο. Επρόκειτο να έρθουν τρεις ξένοι φαγώθηκαν οι εδώ και έφεραν με το ζόρι έναν Πορτογάλο. Συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά, ήταν ευγενέστατοι και κύριοι και όλοι πρέπει να παίζουν με το 50-50. Τελείωσαν τα εγκλήματα, εγώ δεν τα δέχομαι τα ανθρώπινα λάθη, σήμερα το καρπούζι κόπηκε στη μέση. Ο Ολυμπιακός θα ανέβει σαν ομάδα, ας μη λέμε πολλά λόγια και θα τα ξαναπούμε. Ευχαριστώ πολύ, ήταν δυστύχημα η τιμωρία για εμάς σήμερα, με όλα όσα έγιναν πέρυσι, ας τα ξεχάσουμε, εμείς θέλουμε ποδόσφαιρο, η διαιτησία 50-50 και τους συμβουλεύω όποιος τους πάρει και τους φοβερίσει δεν έχουν τίποτα άλλο απ’ το να το καταγγείλουν για να τελειώσει η βρωμιά απ’ το ποδόσφαιρο. Αυτά πρέπει να φύγουν απ’ το ποδόσφαιρο και θα γίνουν ήρωες. Αυτοί είναι τσάμπα μάγκες. Έτσι θα γίνει καλά το ποδόσφαιρο, όταν τελειώνει το παιχνίδι και είναι απαρατήρητοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα