Ο Ελ Καντουρί προ των πυλών της Τούμπας

Ο Ελ Καντουρί προ των πυλών της Τούμπας

Ο Ελ Καντουρί προ των πυλών της Τούμπας

bet365

Φαίνεται πως έχουν ξεπεραστεί και τα τελευταία εμπόδια για τον ερχομό του 27χρονου Βελγομαροκινού μεσοεπιθετικού στο «Δικέφαλο», που υπογράφει άμεσα και ενισχύει τον ΠΑΟΚ.

Όπως όλα δείχνουν ο Ομάρ Ελ Καντουρί θα είναι η επόμενη (έκτη) μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ. Η πολυαναμενόμενη μεταγραφή του 27χρονου Βελγομαροκινού μεσοεπιθετικού από την Εμπολι αναμένεται να πάρει επίσημο χαρακτήρα μέσα στις επόμενες ημέρες, με τον ερχομό του στη Θεσσαλονίκη και την υπογραφή του τριετούς συμβολαίου.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Σάλκε - Λειψία. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Είναι αλήθεια, ότι η συγκεκριμένη μεταγραφή καθυστέρησε σημαντικά, καθώς έπρεπε να διευθετηθούν αρκετές, οικονομικές και μη, λεπτομέρειες ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές.

Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει να καταβάλλει 1,2 εκατ. ευρώ (στην Ιταλία γίνεται λόγος για 1,3 εκατ. ευρώ) στην ομάδα της Τοσκάνης, ενώ ο Ελ Καντουρί θα έχει ετήσιες αποδοχές 500.000 ευρώ συν τα μπόνους στόχων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα