Χιμένεθ: «Συγχαρητήρια και πάμε για το πρώτο τρίποντο!»

Χιμένεθ: «Συγχαρητήρια και πάμε για το πρώτο τρίποντο!»

Γιώργος Τσακίρης
Χιμένεθ: «Συγχαρητήρια και πάμε για το πρώτο τρίποντο!»

bet365

Ο Χιμένεθ συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του για την εικόνα τους σε όλο το διάστημα του αγώνα και ειδικά από τη στιγμή της αποβολής Λιβάια, ενώ μίλησε για το πρωτάθλημα και το πρώτο ματς.

Προπόνηση στα Σπάτα με τους παίκτες της ΑΕΚ να δείχνουν και να είναι αρκετά κουρασμένοι από το ταξίδι και την υπερπροσπάθεια στο ματς με την Μπριζ. Ο Μανόλο Χιμένεθ όπως το συνηθίζει μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και για το ματς με την Μπριζ (λίγο χρόνο αφιέρωσε) και για την έναρξη του πρωταθλήματος...

"Σας αξίζουν συγχαρητήρια για τη συνολική σας παρουσία στο ματς με αντίπαλο την Μπριζ. Ειδικά για το πάθος και την καρδιά που δείξατε όταν μείναμε με παίκτη λιγότερο", αρκέστηκε να πει ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ ενώ δεν αναφέρθηκε καθόλου στο κομμάτι της ρεβάνς.

Κάτι λογικό και αναμενόμενο αφού ακολουθεί το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και η έναρξη του πρωταθλήματος. Εννοείται πως ο Χιμένεθ αναφέρθηκε και στο συγκεκριμένο γεγονός: "Τώρα αρχίζει η Λίγκα. Ξέρετε πως πρόκειται για έναν ακόμη πολύ σημαντικό στόχο μας. Εμείς πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά στο πρωτάθλημα και να κερδίζουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό πρέπει να ξεκινήσουμε να κάνουμε από την Κυριακή, να πάρουμε το τρίποντο και μόνο αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε από σήμερα", ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Σεβιγιάνου προπονητή της ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα