Ξανά στο προσκήνιο ο Ινσούα

Ξανά στο προσκήνιο ο Ινσούα

Gazzetta team
Ξανά στο προσκήνιο ο Ινσούα

bet365

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο Παναθηναϊκός κοιτά πιο «ζεστά» την περίπτωση του Αργεντινού αριστερού μπακ, Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος είχε απασχολήσει το «τριφύλλι» και το προηγούμενο διάστημα.

Από την στιγμή που η περίπτωση του Γκάμπριελ «ναυάγησε» με τον παίκτη να καταλήγει στην Σεντ Ετιέν, ο Παναθηναϊκός άφησε στην άκρη το θέμα του αριστερού μπακ, έκλεισε τον Τσάβες και πλέον κινείται στην αγορά και πάλι για την συγκεκριμένη θέση. Στα τέλη Ιουλίου, οι Ιταλοί είχαν φέρει στο φως την περίπτωση του Εμάνουελ Ινσούα. Του Αργεντινού μπακ που διαθέτει ισπανικό διαβατήριο και ανήκει στην Ουντινέζε, έχοντας αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Γρανάδα και Μπόκα. Όπως αναφέρουν στην Ιταλία, οι «πράσινοι» είναι σε επαφή με την Ουντινέζε για να προχωρήσει αυτή η πολύ δύσκολη υπόθεση και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα