Κυριάκος: «Και στην καζούρα, υπάρχει Β' εθνική…» (pic)

Gazzetta team
Κυριάκος: «Και στην καζούρα, υπάρχει Β' εθνική…» (pic)

bet365

Η απάντηση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκου Κυριάκου, στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης, με αφορμή το βίντεο του Γιώργου Σαββίδη έξω από το γήπεδο Χαριλάου.

Λίγο μετά τη γεμάτη αιχμές ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης ομάδας, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, απάντησε μέσω ανάρτησης στο προσωπικό προφίλ του στο Facebook.

Χαρακτηριστικά έγραψε ο Κυριάκος Κυριάκος:

«Πολύ επικίνδυνο δρόμο επιλέγουν σην ΠΑΕ Άρης μπας και κερδίσουν το χειροκρότημα κανενός κλακαδόρου... Πέρα του ότι καταφέρνουν να γίνουν αυτό που επιχειρούν να καταγγείλουν, πέρα του ότι επιλέγουν χώρο στο προσκήνιο από την πίσω πόρτα (πράγμα για το οποίο χρωστούν μάλλον ευγνωμοσύνη), ανεβάζουν τους τόνους εκεί που δεν μπορούν να ακολουθήσουν. Δική μου συμβουλή: μην κάνετε κεντρική στρατηγική σας την καταπολέμηση της καζούρας, υπάρχει β' εθνική και εκεί...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα