Απών από την πρεμιέρα του ΠΑΟΚ ο Πέλκας

Απών από την πρεμιέρα του ΠΑΟΚ ο Πέλκας

Gazzetta team
Απών από την πρεμιέρα του ΠΑΟΚ ο Πέλκας

bet365

Δίχως τον Δημήτρη Πέλκα θα παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς πρωταθλήματος για τη σεζόν 2017-2018.

Το χτύπημα που αποκόμισε ο 23χρονος μέσος στο παιχνίδι με την Έστερσουντ, το βράδυ της Πέμπτης, τον οδηγεί σε μαγνητική και συνεπώς εκτός μάχης για το ματς με τον Λεβαδειακό στην 1η αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος.

Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στα Virtual Sports (21+)!

Με ατομικό συνέχισαν οι Κάνιας και Δεληγιαννίδης, ειδικό πρόγραμμα με μπάλα έκανε ο Ντόριαν Λεβέκ.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου από την προπόνηση της Παρασκευής:

Το πρώτο ματς είχε την ιδιαιτερότητα της πρεμιέρας. Και τον αντικειμενικό στόχο της πρόκρισης. Η επόμενη πρόκληση αφορά το πρωτάθλημα. Άλλη μια πρεμιέρα για τον Ράζβαν Λουτσέσκου, άλλος ένας μεγάλος στόχος.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, είναι υποχρεωμένος ν’ αφήσει στην άκρη τις αναμετρήσεις με την Έστερσουντς και να επικεντρωθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η Super League βρίσκεται ένα βήμα πριν τη σέντρα κι ο Δικέφαλος θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα μέσα στη Λιβαδειά.

Είναι κάτι που το ξεκαθάρισε ο ίδιος ο τεχνικός της ομάδας αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τους Σουηδούς. Στον ΠΑΟΚ, άλλωστε, περιθώριο για χαλάρωση δεν υπάρχει και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή.

Ο άτυχος του ματς με την Έστερσουντς που θα μείνει εκτός της πρεμιέρας του πρωταθλήματος είναι ο Δημήτρης Πέλκας που στο 90′ δέχτηκε ένα χτύπημα στο γόνατο κι εντός της ημέρας θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Από εκεί και πέρα, ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας συνέχισε ατομικό πρόγραμμα και οι Παναγιώτης Δεληγιαννίδης , Ντόριαν Λεβέκ ειδικό πρόγραμμα με μπάλα. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί έκαναν αποκατάσταση κι αποφόρτιση και οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας και την τακτική.

Το Σάββατο (19.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10.00 στο γήπεδο της Τούμπας και στις 17.00 θ’ αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στη Λιβαδειά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα