Μαθιουλάκης: «Με τη συμβολή των φιλάθλων, να δούμε τον Πλατανιά ψηλότερα»

Gazzetta team
Μαθιουλάκης: «Με τη συμβολή των φιλάθλων, να δούμε τον Πλατανιά ψηλότερα»

bet365

Κομβική χαρακτήρισε τη νέα σεζόν της Superleague για τον Πλατανιά, ο πρόεδρος της ομάδας, Μανώλης Μαθιουλάκης.

Ο πρόεδρος της ομάδας των Χανίων, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, τόνισε πως η συμβολή των φιλάθλων είναι απαραίτητη προκειμένου ο Πλατανιάς να φτάσει ακόμη ψηλότερα.

Αναλυτικά όσα δηλώσε:

«Για έκτη σερί σεζόν η ομάδα μας, ο Πλατανιάς, ξεκινά το ταξίδι του στο πρωτάθλημα της Super League.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Μπάγερν - Λεβερκούζεν. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Για μας, είναι μια κομβική σεζόν καθώς ουσιαστικά η ομάδα μας χτίστηκε από την αρχή, όμως ο στόχος της καλής παρουσίας στο πρωτάθλημα, όπως συνέβη τα δύο προηγούμενα χρόνια, δεν αλλάζει.

Για να επιτευχθεί ο σκοπός αυτός όμως, δεν αρκεί μόνο η δική μας προσπάθεια, των προπονητών και των παικτών. Χρειάζεται η συμβολή η δική σας, των φιλάθλων του Πλατανιά και των φιλάθλων των Χανίων. Μόνο με τη δική σας αμέριστη συμπαράσταση, μπορούμε να πετύχουμε τα όσα έχουμε προγραμματίσει και να δούμε τον Πλατανιά ακόμα ψηλότερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα