Συζητήσεις, όχι συμφωνία του ΠΑΟΚ για τα τηλεοπτικά

Συζητήσεις, όχι συμφωνία του ΠΑΟΚ για τα τηλεοπτικά

Φώτης Καρακούσης
Συζητήσεις, όχι συμφωνία του ΠΑΟΚ για τα τηλεοπτικά

bet365

Αν και όλα θα ξεκαθαρίσουν στην προγραμματισμένη συζήτηση, αργότερα το μεσημέρι της Παρασκευής, από τον ΠΑΟΚ τονίζουν πως ακόμα βρίσκονται σε συζητήσεις για την πιθανή είσοδό τους στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Το ρεπορτάζ έκανε λόγο για συμφωνία της Nova και με τον «δικέφαλο του βορρά» ώστε πλέον όλες οι ομάδες της Super League να βρίσκονται στο συνδρομητικό κανάλι.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Μπάγερν - Λεβερκούζεν. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ωστόσο, υπήρξε αναφορά από πλευράς της ομάδας της Θεσσαλονίκης, πως η κατάσταση βρίσκεται ακόμα σε στάδιο διαπραγμάτευσης.

Βέβαια, όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στο Διοικητικό Συμβούλιο και την έκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Super League, στις 14:30...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα