Η πρόκληση στη Λεωφόρο και ο... υποψιασμένος ΠΑΟΚ

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Η πρόκληση στη Λεωφόρο και ο... υποψιασμένος ΠΑΟΚ

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα πάει φουλ του ελληνικού στα αποψινά ματς των play-off του Europa League.

Καλησπέρα φίλοι μου!

Να θες να χαρείς που οι εβδομάδες πλέον έχουν όλο και περισσότερα ματσάκια και να λυπάσαι όταν κοιτάς το ημερολόγιο και το καλοκαίρι φεύγει...

Περνάει ο καιρός, εμείς όμως... μένουμε ολόιδιοι! Μελέτη, δελτίο, αναμονή με...γερό στομάχι ανάλογα και τις ομάδες σας και όποιος το βλέπει πιο αντικειμενικά, περιμένει και το κάτι παραπάνω για να βγάλει τα ποτά του σ/κ!

Στη Λεωφόρο, στο ματς που απαραίτητα θα πρέπει να εμφανιστεί ο... Panathinaikos για μπορέσει να διεκδικήσει την πρόκριση και να σταθεί αντάξιος των απαιτήσεων της κόντρας με την ισπανική ομάδα.

Στα φετινά ευρωπαϊκά του παιχνίδια, ακόμα κι αν η Καμπάλα δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί κοντά στο επίπεδο της Μπιλμπάο, οι «πράσινοι» έφτιαξαν ευκαιρίες. Οι Βάσκοι δεδομένα θα ψάξουν γκολ για αβαντάζ πρόκρισης και το G/G βρίσκεται σε απόδοση 2.00!

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ θα έχει φυσικά αποκλειστικό στόχο να διευρύνει το σερί των νικών σε προκριματική φάση ή play-off του Europa League, μετρώντας μέχρι στιγμής 11 διαδοχικά θετικά αποτελέσματα.

Απέναντι στην Έστερσουντ στο ντεμπούτο του Λουτσέσκου στον πάγκο του «δικεφάλου του βορρά», με το σύνολο τερμάτων στο συγκεκριμένο σερί να έχουν φτάσει στα 31/2, το σενάριο να σκοράρει ο ΠΑΟΚ και στα δύο ημίχρονα πληρώνει στο 2,60. Αν μάλιστα ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης πετύχει πρώτος γκολ στο πρώτο μέρος, η απόδοση εντοπίζεται στο 1,91.

Η ΑΕΚ απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας έδειξε κατώτερη των περιστάσεων και επανέλαβε λάθη στα δύο ματς με τους Ρώσους.

Αήττητη εντός έδρας σε πέντε ματς η Μπριζ κόντρα σε ελληνικές ομάδες και μάλιστα, στα τέσσερα από αυτά τα ματς δίχως να δεχθεί γκολ. Στο 1,62 η επιλογή να σκοράρει μονάχα μια από τις δύο ομάδες απόψε. Η ΑΕΚ, στα δύο ματς του γ' προκριματικού γύρου του Champions League, δέχθηκε γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ μάζεψε τη μπάλα από την εστία της και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Το ενδεχόμενο να ολοκληρωθεί το σημερινό πρώτο μέρος στην ισοπαλία και στην επανάληψη να βγουν νικητές οι Βέλγοι, πληρώνει 4,40.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα