Χατζισαφί: «Η κρίση που βασίζεται σε υποψίες και εικασίες, είναι κακή κρίση» (pic)

Gazzetta team
Χατζισαφί: «Η κρίση που βασίζεται σε υποψίες και εικασίες, είναι κακή κρίση» (pic)

bet365

Ο Εχσάν Χατζισαφί απάντησε με δύο φράσεις του ανώτερου προφήτη του Ισλάμ σε όσους τον κατέκριναν για την απόφασή του να αγωνιστεί κόντρα σε ομάδα από το Ισραήλ.

Ο Εχσάν Χατζισαφί πόσταρε μια φωτογραφία του με την εθνική ομάδα του Ιράν μαζί με δύο φράσεις του Ιμάμ Αλί, ανώτερου προφήτη του Ισλάμ, στέλνοντας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Τα γνωμικά αυτά είναι τα εξής: «Η κρίση που βασίζεται σε υποψίες και εικασίες, είναι κακή κρίση», και «Αν κάποιος συνάψει συμβόλαιο ακόμα και με τον εχθρό του, πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις του». Με τις φράσεις αυτές ο άσος του Πανιωνίου ήθελε να απαντήσει σε όσους τον κατέκριναν για την απόφασή του να αγωνιστεί στον επαναληπτικό με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Στη συνέχεια ο ο 27χρονος άσος στάθηκε στο γεγονός ότι θείος του έχει χάσει την ζωή του κατά τη διάρκεια του πολέμου του Ιράν με το Ιράκ, προσθέτοντας ότι η η μητέρα του, του έχει διδάξει ότι... «για τον καθένα υπάρχει κι άλλη μάνα, η οποία είναι η πατρίδα και όλοι ζούμε στην αγκαλιά της».

Δείτε την ανάρτηση του Ιρανού άσου του Πανιωνίου:

قال الامام علی – علیه السلام – : لَیسَ مِنَ العَدلِ القَضَاءُ عَلَی الثَّقَةِ بِالظَّنِّ. امام علی ‏(علیه السلام) فرمودند: قضاوتی که با تکیه به ظن و گمان باشد، عادلانه نیست. سلام بر مردم عزيز كشورم ‎هنگام تولد ، مادرم گفت : فرزندم مادر دیگری در کنار ما هست که وطن نام دارد و همه ما در دامان او زندگی می کنیم. ‎وطن با حضور نوابغ زندگی می کند و با﴿ خون علي أسدزاده ‎﴾ دايي شهيدت وهمه ي شهداا زنده می ماند حضرت علي عليه‌السلام/نهج البلاغه/نامه ٥٣﴾ ﴿اي مالك﴾ اگر بين خود و دشمنت پيماني بستي و يا پيمان و پناه دادن را به او دادي، جامه وفا را بر عهد خويش بپوشان و تعهدات خود را محترم بشمار و براي حفظ آنها سينه خود را سپر قرار بده. ایران، به خاک خسته تو سوگند به بغض خفته ی دماوند که شوق زنده ماندن من به شادی ی تو خورده پیوند ‏

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ehsan Hajisafi (@ehsanhajsafi28) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα