Ξάνθη: Θέλει την άνετη σωτηρία

Gazzetta team
Ξάνθη: Θέλει την άνετη σωτηρία

bet365

Χωρίς τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο η Ξάνθη και σε αυτό το πρωτάθλημα θα έχει ως στόχο την όσο πιο γρήγορη γίνεται σωτηρία και μια καλή πορεία στο Κύπελλο.

Με σημαντικές αλλαγές, αλλά τους ίδιους στόχους θα ξεκινήσει και αυτή την χρονιά η Ξάνθη. Στους ακρίτες δεν θα βρίσκεται στο πάγκο ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος εξαργύρωσε την δουλειά του στην ομάδα με μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, αλλά ούτε και ο Γιώργος Καζναφέρης που πλέον βρίσκεται στον Απόλλωνα. Και πάλι όμως οι στόχοι παραμένουν ίδιοι και δεν είναι άλλοι από την όσο γίνεται πιο γρήγορη σωτηρία και μια καλή πορεία στο Κύπελλο.

Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στα Virtual Sports (21+)!

LIKE ΣΤΗ ΣΕΖΟΝ: Η σεζόν θα είναι πετυχημένη αν η ομάδα δεν κινδυνέψει και όπως αναφέραμε σωθεί όσο γίνεται πιο νωρίς. Επίσης και αν καταφέρει να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο,. Δεν λέμε να γεμίσουν τα Πηγάδια, αλλά τουλάχιστον μην είναι άδεια.

SAD ΣΤΗ ΣΕΖΟΝ: Δεν συζητάμε να υποβιβαστεί όπου θα είναι η απόλυτη αποτυχία, αλλά ακόμα και να κινδυνέψει η Ξάνθη θα μιλάμε για μια κακή χρονιά. Αποτυχημένη θα είναι αν δεν βγουν και οι γνωστές ανακοινώσεις που όλα αυτά τα χρόνια κάνουν την διαφορά στο πρωτάθλημά μας.

IN: Επτά παίκτες απέκτησε την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο η Ξάνθη (φυσικά μπορεί αυτός ο αριθμός να μεγαλώσει καθώς ως το τέλος του μήνα έχουν δικαίωμα οι ομάδες να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές). Συγκεκριμένα στα Πηγάδια θα παίζουν από την ερχόμενη χρονιά οι Γιώργος Τζελέπης, Ερικ Γέντρισεκ, Μπούλα Κίκε, Ματίας Κάστρο, Γκόραν Ρόσε, Χόρχε Κασάδο, Μπρίτο

ΟUT: Στον αντίποδα όχι ένας και δύο αλλά 12 ήταν αυτοί που αποχώρησαν. Συγκεκριμένα παρελθόν αποτελούν οι: Αντώνης Ράνος, Μιχάλης Ζαρόπουλος, Καρίμ Σολτάνι, Φερνάντο Γουάλας, Θανάσης Παπαγεωργίου, Αριστοτέλης Καρασαλίδης, Μανώλης Παπαστεριανός, Μάρκος Πιτσέλι, Τζόρτζιε Λάζιτς, Χαμζά Γιουνές, Θοδωρής Βασιλακάκης, Ραφαήλ Μελισσόπουλος.

STAR: Μπορεί το όνομά του να μην κάνει γκελ, μπορεί να μην είναι αυτό που λέμε star, αλλά σίγουρα όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην Ξάνθη δίνει το 100% των δυνατοτήτων του. Αλλάζοντας λίγο το star και βάζοντας το πιο χρήσιμος, στην κατηγορία αυτή θα έχουμε τον Χρήστο Λισγάρα. Τον ηγέτη της άμυνας που δίνει σιγουριά στα μετόπισθεν όταν αγωνίζεται.

ADMIN: Μετά από μια άκρως παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο πάγκος της Ξάνθης έχει άλλον προπονητή. Ο λόγος για τον 43χρονο Σέρβο Μίλαν Ράσταβατς. Ο νέος τεχνικός της ακριτικής ομάδας θεωρείται από τους ανερχόμενους στην χώρα του και γι' αυτό ανέλαβε και προπονητής της Εθνικής Κ23 της Σερβίας. Μένει να δούμε αν θα τα καταφέρει το ίδιο καλά και σε μια δύσκολη η αλήθεια είναι ομάδα όπως η Ξάνθη.

CHECK IΝ: Η αλήθεια είναι πως τα Πηγάδια δεν θεωρούνται και η πιο σκληρή έδρα του πρωταθλήματος. Για την ακρίβεια είναι από τις πλέον ήρεμες, με την Ξάνθη στα περισσότερα παιχνίδια να παίζει ουσιαστικά μεταξύ συγγενών και φίλων. Η χωρητικότητα του γηπέδου είναι 6.642, αλλά μόνο στα ματς με τους Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μισογεμίζει.

ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΦΩΤΗ: Μεγάλο ερωτηματικό όχι μόνο το πως θα λειτουργήσει η ομάδα χωρίς τον Λουτσπέσκου, αλλά κυρίως πως θα είναι οι σχέσεις του Μίλαν Ράσταβας με τον Πανόπουλο. Λογικά η Ξάνθη θα σωθεί εύκολα αλλά μέχρι εκεί...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα