Τζούρτζεβιτς: «Δεν σκέφτομαι να φύγω...»

Τζούρτζεβιτς: «Δεν σκέφτομαι να φύγω...»

Gazzetta team
Τζούρτζεβιτς: «Δεν σκέφτομαι να φύγω...»

bet365

Ο επιθετικός της Παρτιζάν μίλησε στους δημοσιογράφους πριν το παιχνίδι με την Βιντεοτόν και αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό.

Είναι μία περίπτωση που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τον ελληνικό αλλά και τον Τύπο της Σερβίας. Ο Φίλιπ Τζούρτζεβιτς είναι στην λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής και αν υπάρξει όντως ανάγκη για επιθετικό η υπόθεσή του θα προχωρήσει μετά τα ευρωπαϊκά play off.

Αλλωστε και ο ίδιος όταν ρωτήθηκε με αφορμή το παιχνίδι με την Βιντεοτόν, έκανε την ντρίμπλα αφήνοντάς τα όμως όλα ανοιχτά.

«Δεν σκέφτομαι αυτή την στιγμή να φύγω. Αυτό, είναι ένα θέμα που αφορά τον μάνατζερ μου. Τη δεδομένη στιγμή, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βοηθήσω την Παρτίζαν να προκριθεί στο Europa League, που είναι κοινός μας στόχος», είπε αρχικά για να προσθέσει

«Η Βιντεότον είναι μία καλή ομάδα που έχει έναν πολύ καλό προπονητή. Ο Μάρκο Νίκολιτς μας ξέρει πολύ καλά, γι’ αυτό περιμένουμε να έχουμε δύσκολη δουλειά, αλλά πιστεύουμε στην ομάδα μας. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι, για να είναι πιο απλά τα πράγματα στη ρεβάνς»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα