Λαμία: Να διαψεύσει τους πάντες

Γιώργος Ντυμένος
Λαμία: Να διαψεύσει τους πάντες

bet365

H Λαμία είναι το νέο μέλος της Σούπερ Λίγκας κι από τα φιλικά της έδειξε διαθέσεις πως ήρθε για να μείνει στην μεγάλη κατηγορία.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Μετς - Μονακό. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Οι χαρές και τα πανηγύρια για την περσινή άνοδο κόπασαν στη Λαμία, που πλέον στέκεται στην αφετηρία για την παρθενική της εμφάνιση στη μεγάλη κατηγορία. Εχοντας μία ξεκάθαρη αποστολή. Να μείνει σε αυτή. Στα μεταγραφικά απέφυγε τους παίκτες-κράχτες που έχουν μεγάλη εμπειρία στα «σαλόνια», κάτι που έχει διπλή ανάγνωση. Από τη μία δημιουργεί μία ομάδα συνόλου με «όπλο» τον ενθουσιασμό, στον αντίποδα όμως της στερεί εμπειρία. Ετσι χαρακτηρίζεται από πολλούς ως το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό, παρότι η καλοκαιρινή της παρουσία δεν δείχνει κάτι τέτοιο. Με φιλικά διπλά σε Τούμπα, Περιστέρι και μόνο μία ήττα όλο το καλοκαίρι, αυτόματα καλείται στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της να συνεχίσει σε ανάλογο τέμπο.

LIKE ΣΤΗ ΣΕΖΟΝ: Η παραμονή. Αν καταφέρει και σώσει την παρτίδα τότε η χρονιά αυτόματα θα κριθεί πετυχημένη. Ούτε καλή μπάλα, ούτε τίποτα άλλο. Στο τέλος αυτό που… μένει είναι αν η σεζόν 2018/19 θα την βρει και πάλι στην Σούπερ Λιγκ. Αρα η οποιαδήποτε θέση από την 14 και πάνω κρίνεται ικανοποιητική.
SAD ΣΤΗ ΣΕΖΟΝ: Το αντιστρόφως ανάλογο από το παραπάνω. Στην προκειμένη περίπτωση το «sad» αφορά τον υποβιβασμό. Η Λαμία είναι μία περίπτωση ομάδας που δεν υπάρχει «ολίγον έγκυος». Ή μένεις και χαίρεσαι ή πέφτεις και λυπάσαι.

STAR: Από τα πόδια του Φρανσίσκο Μεντίνα Λούνα ή αλλιώς «Πίτι» θα περνάνε όλες οι επιθετικές ενέργειες της Λαμίας. Ο Ισπανός χαφ αν και στα 36 του, θα είναι το «πρώτο βιολί» της ομάδας και ορθώς, αφού κουβαλά μακρά και μεγάλη καριέρα στην χώρα του με Ράγιο Βαγιεκάνο, Γρανάδα, Χέρκουλες και Σαραγόσα. Την περασμένη σεζόν ήταν στην Κύπρο και αγωνίζονταν στην ΑΕ Λεμεσού.

IN: Βουό (ΟΦΗ), Ποντλόγκαρ (Τσέλιε), Ακόστα (ΠΑΣ Γιάννινα), Βασιλαντωνόπουλος (δαν. ΑΕΚ), Φράγκος (Σπάρτη), Τσέλιος (δαν. ΑΕΚ), Κουκόλης (Αγροτικός Αστέρας), Κουτρουμάνος (Παναιτωλικός), Παντελιάδης (Ομόνοια), Ασίγκμπα (Βέροια), Παπαδόπουλος (Ατρόμητος), Πίτι (ΑΕΛ Λεμεσού), Λινάρδος (Βέροια), Μελίσσας (δαν. ΠΑΟΚ).

OUT: Ντουρμισάι, Σπυρόπουλος, Βασιλόγιαννης, Βαλιός, Ρόσα, Ματσούκας, Φερφελής, Αυγενικού, Ποζατζίδης, Χριστοφιλέας, Πατσαρούχας, Τζόκιτς, Κοτσώνης, Βορύλλας, Τσέναμο

ADMIN: Χαρακτηρίζεται και δικαίως ο «μετρ των ανόδων», καθώς ο Μπάμπης Τεννές οδήγησε το περασμένο καλοκαίρι και την Λαμία στα «σαλόνια». Από τους πλέον έμπειρους τεχνικούς στην κατηγορία, μετρά ήδη 646 παιχνίδια στους πάγκους, εκ των οποίων περισσότερα από 300 είναι στην πρώτη εθνική. Οπου επιστρέφει μετά από μία τριετία, καθώς την σεζόν 2013/14 ήταν στον Απόλλων Σμύρνης.

CHECK IN: Ο κόσμος της πόλης «διψά» για μπάλα και λογικά, καθώς για πρώτη φορά η ομώνυμη ομάδα είναι στη μεγάλη κατηγορία. Ωστόσο το ΔΑΚ έχει ελλείψεις, τα έργα ξεκίνησαν από καιρό αλλά κατά πάσα πιθανότητα την 2η αγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό θα παίξει στο Περιστέρι. Η «πρώτη» μπροστά στο κοινό της Λαμία μετατίθεται, όπως φαίνεται, για την 4η αγωνιστική και τον αγώνα με την ΑΕΚ. Ο κόσμος θα δώσει μαζικό παρών, αλλά για να… μείνει θα πρέπει να υπάρξουν και ανάλογα αποτελέσματα.

ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΓΙΩΡΓΟ: Στην αφετηρία της χρονιάς στέκεται ως το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Κακά τα ψέματα έτσι χαρακτηρίζεται, παρά το καλό της καλοκαιρινό πρόσωπο. Κυρίως επειδή λείπει η εμπειρία από την Σούπερ Λιγκ. Ο όρος «φαβορί» ίσως και να είναι λίγο υπερβολικός. όμως δύσκολα δεν θα βρίσκεται στο γκρουπ των «μελλοθανάτων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα