Ατρόμητος: Ξεκίνημα από το μηδέν για την πεντάδα

Ατρόμητος: Ξεκίνημα από το μηδέν για την πεντάδα

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Ξεκίνημα από το μηδέν για την πεντάδα

bet365

Έναν εντελώς διαφορετικό Ατρόμητο αναμένεται να δούμε την φετινή σεζόν, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα μια και οι αλλαγές ήταν σαρωτικές, με στόχο την επιστροφή της ομάδας στην πεντάδα.

Μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά η οποία και πάλι άφησε την ομάδα εκτός Ευρώπης, ο Ατρόμητος αποφάσισε να προχωρήσει σε μια τεράστια ανανέωση. Δεκατρεις ποδοσφαιριστές αποχώρησαν, μεταξύ των οποίων οι περισσότεροι βασικοί και σχεδόν άλλοι τόσοι ήρθαν ώστε να δημιουργηθεί από την αρχή ένα καλό σύνολο.

Ολυμπιακός – Λάρισα με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Φορτούνης σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Μέσα σε αυτό, είχαμε και την αλλαγή του προπονητή. Ο Ρικάρντο Σα Πίντο έφυγε στα μέσα του καλοκαιριού για την Σταντάρ Λιέγης, με τον Νταμίρ Κάναντι να είναι η επιλογή του Γιώργου Σπανού για την αντικατάστασή του. Ο Αυστριακός είναι στοίχημα για την ομάδα, η οποία στα φιλικά δέχτηκε δύο εξάρες και προβλημάτισε...

LIKE ΣΤΗ ΣΕΖΟΝ: Η είσοδος στην πεντάδα και η επιστροφή στην Ευρώπη.

SAD ΣΤΗ ΣΕΖΟΝ: Οτιδήποτε χειρότερο από την πέμπτη θέση.

IN: Χατζηισαΐας, Μενσά, Μανούσος, Μάντσον, Αντόνιο, Γιαννούλης, Βασιλακάκης, Μίρκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπουζούλατζιτς

OUT: Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Λε Ταλέκ, Μανιάτης, Παντελιάδης, Τόνσο, Λαζαρίδης, Μπρίτο, Γκουγκούδης, Λημνιός, Μπάγκα, Παπαδόπουλος, Κατράνης

STAR: Ο Ντάουντα, ήρθε τον περασμένο χειμώνα στον Ατρόμητο κι αμέσως... συνδέθηκε με τα αντίπαλα δίχτυα! Φέτος θα είναι ο βασικός επιθετικός της ομάδας, μετά την φυγή του Λε Ταλέκ και όπως έδειξε στα φιλικά (σκόραρε 3-4 γκολ) είναι έτοιμος να γίνει ο νέος αστέρας του αστεριού!

ADMIN: Νέος, φιλόδοξος και εργατικός. Αυτά είναι τα στοιχεία που συνοδεύουν τον Νταμίρ Κάναντι ο οποίος για πρώτη φορά θα προσπαθήσει να παράγει έργο σε μια ομάδα εκτός της χώρας του. Σίγουρα, τα όσα έχει πετύχει με την Άλταχ δεν περνούν απαρατήρητα, όμως πρέπει να δείξει και στην Ελλάδα πως μπορεί να επαναφέρει τον Ατρόμητο στην Ευρώπη.

CHECK IN: Το Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου χωρητικότητας 10.005 θεατών, δεν γεμίζει παρά μόνο στα παιχνίδια με τους μεγάλους ή σε κάποια κρίσιμα Κυπέλλου. Ο κόσμος στα περισσότερα παιχνίδια δεν ξεπερνά τις 3 χιλιάδες, κάτι που έχει προβληματίσει πολλές φορές την διοίκηση. Η παρουσία των «Fentagin» όμως κάνουν το Περιστέρι μια καλή έδρα για τον Ατρόμητο και μια δύσκολη έδρα για τον αντίπαλο.

ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΙΚΟ: Η αλήθεια είναι πως ο Ατρόμητος με έχει μπερδέψει αρκετά. Αν και οι μεταγραφές που έκανε είναι καλές βάση ονομάτων, στα φιλικά δεν έχει δείξει και το καλύτερο πρόσωπο. Θεωρώ πως η ομάδα θέλει τον χρόνο της να δέσει και να καταλάβει πραγματικά τα όσα ζητάει ο Κάναντι. Θεωρώ πως θα παλέψει μέχρι τέλους για την πεντάδα και δίνω πιθανότητες στο να τα καταφέρει!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα