«Έκλεισε» Μπουζούλατζιτς ο Ατρόμητος (vid)

«Έκλεισε» Μπουζούλατζιτς ο Ατρόμητος (vid)

Νίκος Μαρούδας
«Έκλεισε» Μπουζούλατζιτς ο Ατρόμητος (vid)

bet365

Ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου πρέπει να θεωρείται ο Αζέρ Μπουζούλατζιτς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ντιναμό Βουκουρεστίου και φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με τους Περιστεριώτες.

Τον αμυντικό χαφ που αναζητούσε φαίνεται πως βρήκε ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες, κινήθηκαν για τον Αζέρ Μπουζούλατζιτς και φαίνεται πως έχουν φτάσει σε συμφωνία μαζί του. Ο γεννημένος στη Δανία, Βόσνιος αμυντικός μέσος, απασχολούσε τις τελευταίες μέρες τους Περιστεριώτες, όμως έπρεπε να βρεθεί λύση με το συμβόλαιό του στην Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Τελικά την Δευτέρα, αυτό λύθηκε κοινή συναινέσει και όπως φαίνεται απομένουν τα τυπικά ώστε ο ποδοσφαιριστής να γίνει κάτοικος Περιστερίου για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 25χρονος αμυντικός μέσος, την Τρίτη αναμένεται στη χώρα μας ώστε να ολοκληρώσει την μεταγραφή του με τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις.

Ο Αζέρ Μπουζούλατζιτς, ξεκίνησε την καριέρα του στην Δανική Βέιλε, ομάδα δεύτερης κατηγορίας, στις ακαδημίες της οποίας έπαιξε πρώτη φορά ποδόσφαιρο. Το καλοκαίρι του 2014 έκανε το βήμα στην καριέρα του υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την Οντένσε.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Εκεί πήρε αμέσως φανέλα βασικού και στο τέλος της πρώτης του σεζόν σημείωσε 25 συμμετοχές έχοντας ένα πολύ καλό πρόσωπο. Το ίδιο καλή ήταν και η δεύτερή του χρονιά στην ομάδα, όπου και πάλι κατάφερε να αγωνιστεί 25 φορές σημειώνοντας και ένα τέρμα. Αυτές οι δυο καλές σεζόν, του έδωσαν το... εισιτήριο για την μεταγραφή του στην Ντιναμό Βουκουρστείου το περσινό καλοκαίρι.

Στην Ρουμανία, κατάφερε ότι και στην Οντένσε. Πήρε την φανέλα βασικού αμέσως στο... σπίτι του, ολοκληρώνοντας την χρονιά με συνολικά 39 συμμετοχές και 3 ασίστ, με την Ντιναμό να κατακτά την έκτη θέση και να βγαίνει στο Europa League. Το πρωτάθλημα της Ρουμανίας έχει ξεκινήσει και στις πρώτες πέντε αγωνιστικές ο 25χρονος μέσος αγωνίστηκε 2 φορές ως δανεικός και 1 ως αλλαγή. Επίσης, έπαιξε και στο πρώτο παιχνίδι με την Μπιλμπάο για τα προκριματικά του Europa League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα