Φιλικό: Απόλλων Σμύρνης-Λαμία 1-0

Gazzetta team
Φιλικό: Απόλλων Σμύρνης-Λαμία 1-0

bet365

Ο Απόλλωνας ήταν αυτός που κέρδισε το φιλικό ντέρμπι νεοφώτιστων επικρατώντας της Λαμίας με 1-0.

Φιλικών συνέχεια σήμερα και στη Ριζούπολη ο Απόλλωνας υποδέχθηκε την Λαμία σε ένα ντέρμπι νεοφώτιστων. Ένα ντέρμπι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι επικρατώντας με 1-0, δείχνοντας μετά και τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο πως βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε ο Σιατραβάνης στο 58', ενώ συνολικά και οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες χωρίς όμως να μπει κάποιο άλλο γκολ μέχρι το τέλος του φιλικού.

Οι συνθέσεις:
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Α. Μάντζιος): Ταΐρης, Κοντοές, Κύργιας, Μπαρτολίνι, Μπαμπιάζ, Μάατσεν, Ελμπάζ, Μαασί, Χουάρες, Κούρος, Μενδρινός. Έπαιξαν και οι: Ζαρόπουλος, Παπάζογλου, Κονέ, Αλμπάνης, Ανιέτε, Καστιγιέχος, Σιατραβάνης, Βαλλιάνος, Ελμπάζ, Βαφέας, Καλλέργης, Μπιζιμίν.
ΛΑΜΙΑ (Μπ. Τεννές): Πίτκας, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Κουκόλης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Όμο, Μπλάζιτς, Πίτι, Ακόστα, Βουό. Έπαιξαν και οι: Βάντερσον, Μπουλούλης, Παπαργυρίου, Καραγιάννης, Φράγκος, Κουτρουμάνος, Λινάρδος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα