«Κανένα θέμα με Κάναντι», αλλά...

«Κανένα θέμα με Κάναντι», αλλά...

Νίκος Μαρούδας
«Κανένα θέμα με Κάναντι», αλλά...

bet365

Από τον Ατρόμητο έλεγαν πως παρά τη νέα εξάρα σε φιλικό επίπεδο ο Αυστριακός τεχνικός παραμένει στην θέση του. Κρίσιμες οι επόμενες μέρες...

Είναι λογικό να σκεφτεί ο οποιοσδήποτε ότι υπάρχει θέμα με τον Κάναντι στο Περιστέρι. Μπορεί ο Ατρόμητος να νίκησε με 1-0 τον Ολυμπιακό σε φιλικό αλλά δέχθηκε και έξι γκολ από τον Αστέρα Τρίπολης κι άλλα έξι γκολ από τον Πανιώνιο στο Περιστέρι στη πρόβα τζενεράλε στο τελευταίο ματς πριν την έναρξη της Σούπερ Λίγκας.

Ο ΠΑΟΚ το έκανε πράξη με την απομάκρυνση του Στανόγεβιτς και την πρόσληψη του Λουτσέσκου. Ομως δεν προκύπτει πως θα το κάνει και ο Ατρόμητος παρά τον έντονο προβληματισμό που επικρατεί στο Περιστέρι. Για την ακρίβει αυτό που λεγόταν από τους ανθρώπους της ομάδας είναι πως «δεν υπάρχει κανένα θέμα με Κανάντι».

Προφανώς αυτό μπορεί να αλλάξει από μέρα σε μέρα. Και αν βγάλει την πρεμιέρα ο Αυστριακός ίσως κριθεί κι από το αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα (εντός έδρας στις 21 Αυγούστου).

Οσο για τα μεταγραφικά; Η αναζήτηση στο Περιστέρι συνεχίζεται για έναν αμυντικό μέσο κι έναν αριστερό μπακ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα