Λεβαδειακός: Τα... μπαμ με Ανιγκό και Μπραντάο για να κάνει διαφορά!

Δημήτρης Τομαράς
Λεβαδειακός: Τα... μπαμ με Ανιγκό και Μπραντάο για να κάνει διαφορά!

bet365

Ο Λεβαδειακός αφού έμεινε στην κατηγορία από εξωαγωνιστικούς λόγους και βασικά εξαιτίας της υπόθεσης του Ηρακλή, έδειξε να βάζει... μυαλό και έφερε τον πρώην τεχνικό της Μαρσέιγ Ανιγκό και έκανε το... μπαμ με Μπραντάο.
Η λογική πάντα πρέπει να επικρατεί στο ποδόσφαιρο και το πως προσεγγίσεις μία ομάδα. Και η λογική για τους Βοιωτούς λέει πως από την στιγμή που έκλεισαν ως κόουτς τον Ανιγκό και πήραν και τον Μπραντάο ως φορ και γενικότερα επιχείρησαν να κάνουν κινήσεις ποιότητας και ουσίας (σ.σ. κλείνοντας και έμπειρους παίκτες όπως οι Τσαμπούρης και Ζαραδούκας ή ο Μητρόπουλος) πως τουλάχιστον θα έχουν πιο καλή... τύχη σε επίπεδο βαθμολογίας από την χρονιά που μας πέρασε, που είχαν πέσει αγωνιστικά. Θυμίζουμε πως ο Λεβαδειακός έμεινε κατηγορία λόγω της υπόθεσης του Ηρακλή.
LIKE ΣΤΗ ΣΕΖΟΝ: Παραμονή με ένα αρκετά καλό πλασάρισμα.
SAD ΣΤΗ ΣΕΖΟΝ: Κάθε τι άλλο εκτός από το να βρεθεί σε μία καλή θέση στην κατηγορία και φυσικά εάν πλησιάσει στον υποβιβασμό...
IN: Τσαμπούρης, Φαβάρο, Ζαραδούκας, Μητρόπουλος, Μπραντάο, Λεονάρντο και Σωτηρίου. Επίσης Επασί, Ζαφάρ* και Μοισέ Αντιλέχου.
ΟUT: Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Καραμπουέ, Κουλιμπαλί, Μάντζιος, Λάτσι, Βούρος, Μιλιάζες και Σωτηρίου (σ.σ. αποχώρησε λίγο διάστημα μετά την ανακοίνωσή του).
STAR: Θέλει και ερώτημα; Μπραντάο. Ο 37χρονος που εκτός από Βραζιλία στην καριέρα του έχει θητεύσει σε Σαχτάρ, Μαρσέιγ, Σεντ Ετιέν και Μπαστιά ενώ ως γνωστόν επί Κόκκαλη ήταν διακαής πόθος για Ολυμπιακό.
ADMIN: Ο Ανιγκό είναι πιθανότατα το πιο μεγάλο και δυνατό όνομα προπονητικά φέτος στην Super League. Πρόκειται για τον 56χρονο Γάλλο τεχνικό με παλμαρέ του προκαλεί... ζάλη. Ήταν επί σειρά ετών στην Μαρσέιγ την οποία μεταξύ άλλων οδήγησε το 2004 στον τελικό του Κυπέλλου UEFA.
CHECK IΝ: Το Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς με 8.000 θέσεις. Σπάνια γεμίζει και γενικά δεν μαζεύει πολύ κόσμο. Πέρυσι είχε από τους πιο χαμηλούς μέσους όρους. Φέτος όμως με τις κινήσεις που έχουν γίνει τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν για τα καλά.
ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ: Ο Λεβαδειακός έκανε άκρως εντυπωσιακές κινήσεις και... μπαμ για μία ομάδα του βεληνεκούς του. Παρόλα αυτά επειδή όλα κρίνονται στο γήπεδο και επειδή πίσω του κουβαλά μία κάκιστη χρονιά θα παίξει ρόλο η χημεία Ανιγκό - παικτών αλλά και πως θα διαχειστεί την σεζόν ο σύλλογος.
* Με αστερίσκο περιπτώσεις που εντάχθηκαν στους Βοιωτούς αλλά δεν έχουν ανακοινωθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα