Πλατανιάς: Με γερό... λίφτινγκ αλλά ξανά μεγάλες προσδοκίες!

Δημήτρης Τομαράς
Πλατανιάς: Με γερό... λίφτινγκ αλλά ξανά μεγάλες προσδοκίες!

bet365

Ο Πλατανιάς φέτος το καλοκαίρι άλλαξε αισθητά ωστόσο η περσινή 7η θέση στην Super League και η παραμονή Παράσχου έχει δημιουργήσει εύλογα υψηλές προσδοκίες και για φέτος!
Η αλήθεια είναι πως είχε σημαντικές αποχωρήσεις. Έχασε τον βασικό φορ του, Γιακουμάκη, που ουσιαστικά ήταν κλεισμένος από τον περασμένο Γενάρη στην ΑΕΚ. Από τον Πλατανιά επίσης έφυγε ο Μανούσος λόγω της γνωστής ιστορίας με το Ολυμπιακός – Πλατανιάς, ο στόπερ Μπανανά, του οποίου τελείωνε το συμβόλαιο αλλά και οι παλιές... καραβάνες Μενδρινός και Γουνδουλάκης. Άλλη σπουδαία απώλεια ήταν του Μουνάφο στο κέντρο.
Στο μεταγραφικό πεδίο έχει πάρει και ορισμένα ρίσκα, καθώς έκλεισε παίκτες που δεν είναι τόσο σίγουρο πως θα καλύψουν επαρκώς ή εάν θέλετε στο 100% τα κενά όσων έφυγαν, ωστόσο υπάρχει η σιγουριά πως οι κινήσεις που έγιναν θα βοηθήσουν αισθητά και για τα καλά και ενώ πήρε παίκτες με εμπειρία και από δυνατές Λίγκες, όπως την γαλλική. Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο είναι πως ο Γιώργος Παράσχος συνεχίζει στον πάγκο του Πλατανιά. Είναι ένας προπονητής που εγγυημένα κάθε χρόνο ανεβάζει επίπεδο τους Χανιώτες.
LIKE ΣΤΗ ΣΕΖΟΝ: Προφανώς εάν πλασαριστεί σε μία θέση από την 7η και πάνω.
SAD ΣΤΗ ΣΕΖΟΝ: Οποιαδήποτε θέση από την 8η και κάτω και εάν κινδυνέψει.
IN: Πλιάτσικας, Στάμου, Κρος, Γκρζέλτσακ, Ομπερχάουζερ, Μπούτνικ, Ενσικουλού, Αγγελόπουλος, Ντικαμονά, Παρτάλης και Κοροβέσης.
ΟUT: Μενδρινός, Σωτηρίου, Μανούσος, Σίγκνεβιτς, Μπανανά, Ντίνας, Γουνδουλάκης, Μουνάφο, Γιακουμάκης, Αποστολόπουλος, Κάργας και Μαραγκός.
STAR: Οι παλιοί είναι αλλιώς. Την... διάκριση αυτή μοιράζονται ο Βάντερσον στα μετόπισθεν, ο Στανισάβλιεβιτς στο κέντρο και ο Ντεβέσα μεσοεπιθετικά. Τρεις μονάδες που έχουν δείξει ικανές να συμβάλλουν αισθητά.
ADMIN: Από το 2015 στον πάγκο του Πλατανιά ο... μπαρουτοκαπνισμένος Παράσχος. Ένας προπονητής που έφερε νέα εποχή στους Χανιώτες και τους οδήγησε στις καλύτερες πορείες τους στην Super League.
CHECK IΝ: Το Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων με χωρητικότητα 3.700 θέσεων δεν είναι μία έδρα που γεμίζει διαρκώς, όμως έχει έναν αρκετά καλό μέσο όρο προσέλευσης. Αρκετός πάντως είναι ο κόσμος που πηγαίνει στα ματς του Πλατανιά και ενώ φέτος υπήρχε και ζήτηση και πολύ καλή κίνηση στα διαρκείας.
ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ: Με τα δεδομένα ως προς το ρόστερ του Πλατανιά και τις άλλες... ανταγωνίστριες οι Χανιώτες θα δυσκολευτούν να επαναλάβουν το περσινό επίτευγμά τους. Δεν θα έχουν εύκολο έργο όμως από την άλλη και πότε είχαν; Είναι όμως μία ομάδα που ξέρει καλά την κατηγορία, που έχει μάθει να παίζει καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο και που παλεύει σκληρά τα ματς και η οποία επίσης τα τελευταία χρόνια έχει δείξει τεράστια πρόοδο αλλά και αφήνοντας υποσχέσεις για διαρκώς καλύτερα πράγματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα